Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: Czekolada

Domyślnie

CathyNoo, dzięki za interpretację, na pewno jest jaśniej, teraz widzę, że w moim wykonaniu jest jakby ciemnawe, jednak nie do końca jestem przekonany do tego żółtego zafarbu.

Domyślnie

A ja to widzę tak
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ruppel Zobacz posta
    CathyNoo, dzięki za interpretację, na pewno jest jaśniej, teraz widzę, że w moim wykonaniu jest jakby ciemnawe, jednak nie do końca jestem przekonany do tego żółtego zafarbu.
    Zdjęcie jest ocieplone,bo ja lubię cieplej
    I am a Nikon girl

Domyślnie

ups cos sie skopalo u mnie.przepraszam

Domyślnie

po mojemu (niezbyt mam opanowane nikonowskie kolory) - można dodatkowo oczka rozjaśnić

Domyślnie

Oto moja wersja

"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Powiedzcie mi co jest takiego fajnego w zdjęciach pobrudzonych jedzeniem dzieci? nigdy nie rozumiałem sensu takich zdjęć. Gdyby nie ta czekolada, zdjęcie było by naprawdę świetne
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

nie wiesz tego, że misją każdego dziecka jest upaćkać się ile się tylko da (i najlepiej wszystko dookoła też) - wtedy są najszczęsliwsze a dzień zaliczony do udanych. A szczęsliwe dziecko na zdjęciach to najlepsza pamiątka w albumie

Domyślnie

No to najlepiej wygląda oryginalna wersja. Te powyciągane nie wiadomo po co tła psują cały efekt.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów