Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Czekolada

Domyślnie

Mnie najlepiej widzi się ver. kolegi patrykolczyk.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszmilkowski Zobacz posta
    nie wiesz tego, że misją każdego dziecka jest upaćkać się ile się tylko da (i najlepiej wszystko dookoła też) - wtedy są najszczęsliwsze a dzień zaliczony do udanych. A szczęsliwe dziecko na zdjęciach to najlepsza pamiątka w albumie
    moje ma dopiero 5 miesięcy, może jeszcze zmienię zdanie
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

hej- to i ja "po swojemu" obrobilam) Zaznaczam, ze wersja autora zdjecia bardzo mi sie podoba)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stach2008 Zobacz posta
    Powiedzcie mi co jest takiego fajnego w zdjęciach pobrudzonych jedzeniem dzieci? nigdy nie rozumiałem sensu takich zdjęć. Gdyby nie ta czekolada, zdjęcie było by naprawdę świetne
    Faktycznie, obrzydliwe, chyba występluję tą czekoladę jakoś A tak poważnie, to nie "artystyczne" zdjęcia, lecz zwykłe albumowe, papranie dziecka wynikające z nieporadności jeszcze, co w połączeniu z fotografią tworzy fajną zabawę. Musisz spróbować za niedługo jak maluch podrośnie
    Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    No to najlepiej wygląda oryginalna wersja. Te powyciągane nie wiadomo po co tła psują cały efekt.
    Ja chyba również pozostanę przy swojej wersji, nie mówię, że pozostałe są złe, jednak, po tak forsownej obróbce sporo tracą z tak zwanej plastyki/kolorystki/głębi, czy jak to zwał. Najbardziej podoba mi się wersja Kol. mariuszmilkowski, z oczami jeszcze tylko coś bym zrobił.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Cząstochowa

Domyślnie

To ja jeszcze jedną cegiełkę dołożę, a ta czekolada to cała kwintesencja dzieciństwa.

Domyślnie

Ruppel dzięki po kolejnym spojrzeniu na moją obróbkę stwierdzam że mogłem zrobic to odrobinę delikatniej, pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariuszmilkowski Zobacz posta
    Ruppel dzięki po kolejnym spojrzeniu na moją obróbkę stwierdzam że mogłem zrobic to odrobinę delikatniej, pozdrawiam
    A to chyba normalne, zawsze jak kolejny raz spojrzę to mam takie samo wrażenie
    Jeszcze jakieś dwa z Dnia Czekolady wygrzebałem.
    4.ciepło
    5.zimno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ruppel Zobacz posta
    A to chyba normalne, zawsze jak kolejny raz spojrzę to mam takie samo wrażenie
    Jeszcze jakieś dwa z Dnia Czekolady wygrzebałem.
    Póki dziecko trzyma tabliczkę czekolady, widz nie wątpliwości, że buźka umazana jest czekoladą, a nie czym...............znalezionym przez dziecko na trawniku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Póki dziecko trzyma tabliczkę czekolady, widz nie wątpliwości, że buźka umazana jest czekoladą, a nie czym...............znalezionym przez dziecko na trawniku.
    No pojechałeś teraz, ale czy potrzebnie? Wspomnienia ?

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Też sobie pozwoliłem...

Kilka ruchów i taki kwadracik BW...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów