Szukaj
Interesująco. Jak dla mnie brakuje tylko dwóch panów - Himilsbacha i Maklakiewicza.
Tutaj jest... podpis
Całkiem fajny reportażyk. Numer 3 przypadł mi do gustu najbardziej.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Jestem na nie pod kątem technicznym. Emocjonalnie potrafię zrozumieć osoby, którym jakoś te zdjęcia przypadną do gustu. Jednak to nie moja estetyka. To zdjęcia dokumentalne. Jak z kroniki filmowej. Osobiście szukam czegoś więcej w fotografii. Dokumentalizmu mam dookoła aż nadto.
amirez, damciop03 i mOSAd dzieki za odwiedziny i opinie.
@ amirez - moze nastepnym razem ich spotkam
@ mOSAd - co rozumiesz przez "nie pod katem technicznym" ?
ciekawy reportaż, szkoda że nie wszystkie w b&w, ale ogólnie mi się podoba
Aparat fotograficzny. moje inspiracje i GPLUS
"...świat opisują liczby, gdy znajdziemy wszystkie dane z odpowiedniego zbioru, pojawi się wzór..."
No tak sie przygladam i faktycznie w b&w by lepiej wszystko razem wygladalo. Ale jak juz zrobilem tez rolke C-41 to szkoda mi bylo skany konwertowac do b&w![]()
Wszystko.Ekspozycja, kontrast, zdjęcia pod światło, zapewne brak filtrów. W kolorze podobnie - jakość zdjęcia jest poniżej dzisiejszych standardów. Zatem ogólnie nie pasuje mi forma przede wszystkim. Według mnie te same ujęcia da się o wiele lepiej pokazać używając innego sprzętu, obróbki, akcesoriów.
Skontaktuj się z nami