Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Loch Arklet

Domyślnie

Ja rozumniem samozadowolenie z tego co się robi i lubi,ale. ....jeżeli wystawia się to na widok publiczny,po ocenę i feedback,a one są ,że cukier-lukier,to nie mówi się sp........j...Trza spokojnie,na klatę przyjąć uwagę,że jest przelukrowane i tyle..

Super fota.....po desaturacji...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ....jeżeli wystawia się to na widok publiczny,po ocenę i feedback,a one są ,że cukier-lukier,to nie mówi się sp........j
    Nie zgodze sie z Toba w jednej kwesti, gdzie padlo tutaj slowo na "S"?
    Z tego co widze kolega napisal tylko, ze robi co lubi, chwala mu za to.......ogladajac prace Adamusa ma sie wrazenie bardzo podobnej kolorystyki, dla mnie jest mocno kolorowe, ale nie przesadzone.....o reszcie sie wypowiedzialem

Domyślnie

Kolorków nie pożałowałeś, i słusznie, najważniejsze to robić co się chce i jak się czuje.
    Dla mnie jest ok, może ewentualnie ten korzeń pozbawiłbym nieco fioletowo-różowego miodu, otoczenie i dalekie plany gitara.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kolorków nie pożałowałeś, i słusznie, najważniejsze to robić co się chce i jak się czuje.
    Zgadzam się, mam tylko jedną uwagę - czy cały ten kadr nie zalatuje jakby różową/fioletową poświatą ? A może mi coś w monitorze fiksuje...

Domyślnie

Gdybym miał marudzić, to jak dla mnie zbyt mocno rozjaśniony dół, względem czasu zachodzącego słońca - nienaturalnie. Ale generalnie pozytywny wydźwięk.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bajka, świetna kolorystyka.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dla mnie jest ok, może ewentualnie ten korzeń pozbawiłbym nieco fioletowo-różowego miodu, otoczenie i dalekie plany gitara.
    Tez tak czuje

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Zgadzam się, mam tylko jedną uwagę - czy cały ten kadr nie zalatuje jakby różową/fioletową poświatą ? A może mi coś w monitorze fiksuje...
    Mysle, ze monitor masz ok, ale jak wspomnial andrzej po zdjeciu fioletu z korzenia to sie powinno zrownowazyc....

Cytat Zamieszczone przez czarny Zobacz posta
    Gdybym miał marudzić, to jak dla mnie zbyt mocno rozjaśniony dół, względem czasu zachodzącego słońca - nienaturalnie.
    A co to znaczy naturalnie? Naturalnie to moje oczy tak wlasnie widza, no moze kolorek slabszy widza, ale sam lubie podbic kolory.......czy moze naturalnie to tak jak puszka zrobi jpg??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Chyba za slodkie to zdjecie do Veddera Zdjecie pieknie kolorowe ale czy nie za bardzo ? Korzen jest swietny.Pozdro
    tak jak bardzo lubię Twoją tonację, kadrowanie i motywy - tak tutaj powiem szczerze, przejechałeś Seba, przekroczyłes tę delikatną granicę smaku, niestety ale w mojej ocenie mimo staranności obróbki i kompozycji co jest widoczne, sorry ale ta praca ociera się o kicz

Domyślnie

1) Tak, zawsze sugeruje sie Adamusem
    2) Moze ociera sie o kicz ale zrobilem to jak uwazalem
    3) Rzeczywiscie jest przeslodzone. Ale ja takie lubie i nic nie poradze
    4) Szanuje kazda wypowiedz (Krytyka zawsze mile widziana)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jedno z Twoich debeściarskich, rzeczywiście Adamus by się nie powstydził!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów