Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarny Zobacz posta
    Z drugiej strony zdjęcie nudne bo to nie landryna świecąca po oczach
    To akurat nie jest powod....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    podawalem Tobie stronke z tabela przyplywow, bylem dzis rano przyplyw na maksa!

No nie chcialem tego tak dosadnie napisac, ale podobnie odbieram...
    Grzesiek jak pytałem to właśnie w ten poranek byłem , co do uwag to pisz śmiało .

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Lipa panie niestety. Kadr, światło, kompozycja z połowicznym podziałem, ekspozycja, wywołanie - tu są problemy. Wydawałoby się, że tu jest tyle sprawdzonych kadrów właśnie z takimi motywami, że można by chociaż dobrze je naśladować. Źle odrobiona praca domowa. Analog? To też spore wyzwanie i być może tu leży problem - jako oglądający tego nie wiem.
    Co do dosadności pisania - to akurat internet temu sprzyja i warto chyba.
    kadry miałem inne owszem , nie pisze że lepsze bo zawaliłem wołanie , i tu też pewnie zawinił brak odpowiedniej wiedzy na temat Schwarzschielda , co to tego iż wszyscy piszą że analog itp. . Nieważne że to film , ważne jest dla mnie to że przy zdjęciach nie jest spędzane masa czasy przy kompie , ale każdy ma prawo się wypowiedzieć .

Cytat Zamieszczone przez czarny Zobacz posta
    Nie zwala z nóg, ale napewno nie jest tak żle jak moi przedmówcy piszą. Z drugiej strony zdjęcie nudne bo to nie landryna świecąca po oczach Popracuj nad kadrowaniem.
    niestety landrynek nie będzie z b&w , ale velvia już wywołana i nie długo będzie u mnie (-;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    ważne jest dla mnie to że przy zdjęciach nie jest spędzane masa czasy przy kompie
    No kolego....20-30 minut to duzo??

Domyślnie

Podoba mi sie, zdjecie jest takie wywazone i spokojne. Ladnie niebo wyszlo.
    Sam nie wolam BW tylko oddaje do wolania, ostatnio przestrzelilem rolke CHS 100 ART...i musze powiedziec ze moim skromnym niedoswiadczonym w tej materii zdaniem To bardzo dobre BW ci wyszlo. Nie jest ani za szaro, ani za kontrastowo, tak akurat.
    Powiedzmy ze "charakterystyka BW" swietnie koresponduje z kadrem...jest tak spokojnie i klimatycznie.
    Zdjecie zatrzymuje mnie na dluzej.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No kolego....20-30 minut to duzo??
    nie 20-30 min to nie wiele , sam czasem tyle siedzę .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów