Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Sunbeam mam i ja .

Witam

Z ostatniego pleneru chyba wyszła tylko jedna klatka ,która nadaje się do pokazania
    zły czas wywołania

Adox 25 chs art w d76 9 min

Domyślnie

Bardzo ładnie, widać analogowy smaczek!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo ładnie, widać analogowy smaczek!
    za Ostrym

Domyślnie

no dotarles....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    no dotarles....
    Tak bylem tam kilka razy ale zawsze bez wody , teraz zanim pojade sprawdze przyplye (-j

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    no dotarles....
    Tak bylem tam kilka razy ale zawsze bez wody , teraz zanim pojade sprawdze przyplyw (-:

Domyślnie

analogowo, nie analogowo, nie ważne, dla mnie lipa, zdjecie nudne, bez wyrazu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    Tak bylem tam kilka razy ale zawsze bez wody , teraz zanim pojade sprawdze przyplye (-j
    podawalem Tobie stronke z tabela przyplywow, bylem dzis rano przyplyw na maksa!

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    analogowo, nie analogowo, nie ważne, dla mnie lipa, zdjecie nudne, bez wyrazu.
    No nie chcialem tego tak dosadnie napisac, ale podobnie odbieram...

Domyślnie

Lipa panie niestety. Kadr, światło, kompozycja z połowicznym podziałem, ekspozycja, wywołanie - tu są problemy. Wydawałoby się, że tu jest tyle sprawdzonych kadrów właśnie z takimi motywami, że można by chociaż dobrze je naśladować. Źle odrobiona praca domowa. Analog? To też spore wyzwanie i być może tu leży problem - jako oglądający tego nie wiem.
    Co do dosadności pisania - to akurat internet temu sprzyja i warto chyba. Bo jeszcze ktoś uwierzy w jakieś bzdury i potem już w rzeczywistych sytuacjach spotka go zaskoczenie. O wiele mniej przyjemne, na przykład dotyczące inwestycji w sprzęt podróże itd.

Domyślnie

Nie zwala z nóg, ale napewno nie jest tak żle jak moi przedmówcy piszą. Z drugiej strony zdjęcie nudne bo to nie landryna świecąca po oczach Popracuj nad kadrowaniem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów