Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Pierwsze portrety

Witam,
    Proszę o konstruktywną ocenę moich pierwszych portretów. Zdjęcia robię dopiero od dwóch miesięcy, więc proszę o możliwie dużo wskazówek/argumentów i kulturę.

1.

2.

Pozdrawiam,

Domyślnie

Na poczytek ustaw WB

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Busko-Zdrój

Domyślnie

wg mnie 1 i 2 kadry są nie takie na 1 modelka powinna być po lewej stronie kadru na 2 jakoś dziwnie jest utopiona kolorki też do mnie nie przemawiają
    Pozdrawiam Sławek

Domyślnie

Na 1 skóra modelki błe... Na 2 dziwna mina.

Domyślnie

a ja mam pytanie co było tłem na dwójce ? Fajne te kółka
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    a ja mam pytanie co było tłem na dwójce ? Fajne te kółka
    Ogrodzenie parku gość gęsto porastała jakaś pnąca roślina o czerwono - brunatnych liściach, przez które prześwitywało słońce. Grzech byłoby nie skorzystać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Na 1 skóra modelki błe... Na 2 dziwna mina.
    Z zielonkawym zafarbem na twarzy (na 1.) się zgodzę - poległem z LightRoomem, ale zabrakło mi już umiejętności jak to poprawić. Jeśli chodzi o dziwną minę - kwestia gustu - dla mnie OK. A jak kadry, światło?

Domyślnie

Kadry niestety.
    1- za mało miejsca po stronie w którą patrzy modelka- patrzy na krawędz zdjęcia. Zacząłbym ciutke przed ławka po lewej i zostawił więcej przestrzeni z prawej
    Na 2- modelka w prawym dolnym narożniku - fajny miałeś bokeh , trzeba bylo jeszcze ze dwie fotki zrobić inaczej ustawiając dziewczynę. Mina wydaje się przypadkowa, lub zdjęcie z zaskoczenia.
    Pozdr
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    Kadry niestety.
    1- za mało miejsca po stronie w którą patrzy modelka- patrzy na krawędz zdjęcia. Zacząłbym ciutke przed ławka po lewej i zostawił więcej przestrzeni z prawej
    Na 2- modelka w prawym dolnym narożniku - fajny miałeś bokeh , trzeba bylo jeszcze ze dwie fotki zrobić inaczej ustawiając dziewczynę. Mina wydaje się przypadkowa, lub zdjęcie z zaskoczenia.
    Pozdr
    Z prawej strony niestety było drzewo, które nie wyglądało za dobrze.

Domyślnie

Dodaję jeszcze 3. zdjęcie.
    3.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów