Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Oszczędny w słowach Awatar mendzik
    Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie Baltray Wreck #1

2011.08.21 Irlandia, Co. Louth
    Wrak na plaży w pobliżu Baltray

Przede wszystkim mam nadzieję, że Al Koholik nie pogniewa się, że odgapiłem od niego miejscówkę (bo temu zaprzeczyć chyba nie można). Nie da się też ukryć, że jego fotki dopingują do wyjścia z domu. Zdaję sobie sprawę, że przy jego wersji wraku moje wypociny to jedynie mierna namiastka, ale cóż... od czegoś trzeba zacząć...

Mam nieco mieszane uczucia więc wrzucam tą samą fotkę w 3 wersjach (pierwsze dwie różnią się w zasadzie tylko odrobinkę nasyceniem kolorów, 3-cia to jak widać B&W). Czekam na uwagi i wskazówki.

Mendzik | Nikon D80 + N70-300VR + T17-50VC

Domyślnie

B&W jest niezle, kolor w wersji 2 jest bardzo dobry.....zastanawia mnie kadroweanie, po co tyle tego piachu, bo mam wrazenie, ze sam wrak ma ciasnawo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    B&W jest niezle, kolor w wersji 2 jest bardzo dobry.....zastanawia mnie kadroweanie, po co tyle tego piachu, bo mam wrazenie, ze sam wrak ma ciasnawo!
    No właśnie, po co tyle piachu? Niebo miałeś ciekawe i to je trzeba było wykorzystać. Jak dla mnie wszystkie zdjęcia są za jasne... a wrak znalazłem przypadkiem. Robiłem zdjęcia latarni i się na niego natknąłem.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    No właśnie, po co tyle piachu? Niebo miałeś ciekawe i to je trzeba było wykorzystać. Jak dla mnie wszystkie zdjęcia są za jasne... a wrak znalazłem przypadkiem. Robiłem zdjęcia latarni i się na niego natknąłem.
    Szczerze mówiąc to niebo przycinałem już w PS - bardziej mi się jakoś piasek widział niż niebo - sam nie wiem... może taki dzień miałem i bardziej mi 'bruzdy' na piasku podchodziły niż niebo i chmury... spróbuję i z odwróceniem proporcji niebo / piasek. Odnośnie za jasne... hmmm popatrzę na to i od tej strony, dzięki wielkie.

Domyślnie

Dwójeczka bardzo ładna,choć trochę dołu bym przyciął.
    D90/MB-D80/35 1.8

Domyślnie

Mnie ostatni czarno-białe cieszy więc 3. Ok ale kolor faktycznie chyba trochę za jasny.
    Nikon D300, D80, F80

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Robiłem zdjęcia latarni i się na niego natknąłem.
    To tam jest latarnia??:O Ooooo!

Domyślnie

Jak dla mnie trójeczka najlepsza miejscówka super.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To tam jest latarnia??:O Ooooo!
    Hehehe, bez przesady. Nic spektakularnego i w dodatku atrakcje rozdzielone przez ujście rzeki przez co dojazd mocno problematyczny http://marinas.com/view/lighthouse/5...n_Meath_County

http://imageshack.us/photo/my-images/43/09496627.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/09496635.jpg/
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie

A co powiecie o tak zmienionych wersjach?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów