heh, ostatnie na te chwile, i już daje spokój jak narazie, dopóki nie pojadę zrobić coś nowego.
Szukaj
heh, ostatnie na te chwile, i już daje spokój jak narazie, dopóki nie pojadę zrobić coś nowego.
kadry,światło,obróbka... na NIE!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Fotki nie za dobre, ale nie poddawaj się. Oglądaj prace innych, ale tak z zastanowieniem: skąd zrobione, jaką ogniskową, jak skadrowane itp. W końcu zaczniesz to czuć. Ja rok temu robiłem straszne gnioty, ale mam nadzieję, że powoli zbliżam się do robienia czegoś, co od biedy można uznać za poprawne![]()
Pozwoliłem sobie trochę poprawić kolorki na 1, jeżeli Ci przeszkadza ta wstawka to usunę. Ogólnie ciężko coś z tego wyciągnąć bo cała fota jest w podobnym kolorze. No i faktycznie jak ktoś już zauważył go trochę za mała przy takim ustawieniu twarzy, bliższe oko byłoby nieostre. Dodam jeszcze, że ciemna prawa strona strasznie rozprasza gdy ogląda się to zdjęcie na jasnym tle.
Ostatnio edytowane przez ~lxs ; 29-08-2011 o 17:22
No ja też usunę jak sobie zażyczysz
I się nie zniechęcaj . Zjeby każdy tu dostajeWszystko przychodzi sobie pomalutku. 8 miesięcy temu nie wiedziałem , że zdjęcia się obrabia
Uploaded with ImageShack.us
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Uważaj trochę na słowa, bo takimi tekstami to ty możesz u siebie na kiblu rzucać./
To że nie jesteś wychowany i odziedziczyłeś po kimś brak kultury to nie daje Ci przywileju pokazywać tego na PUBLICZNYM FORUM.
A pysk to jedynie może i Ty masz, i Ty możesz w niego dostać.
P.S Dziękuję Wam (normalnym) za subiektywne opinie, będę się starał robić coraz to lepsze zdjęcia.
Nie musicie nic usuwać, możecie przerabiać
Bez przeróbki miałem to zdjęcie na dysku który się schajczył...
Skontaktuj się z nami