Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie O świcie wśród meszek

Tak dla przypomnienia, bo nie zapowiada sie żebym zrobił nowe zdjęcie w najbliższym czasie

Domyślnie

Fajnie, podoba mi się światło.

Domyślnie

Ogólnie bardzo przyjemne w swojej ciepłej tonacji .
    Myślę, że deskę można było sobie darować.
    Do tego te listki w LD, kawałek kamienia na prawej krawędzi i drzewa na lewej też niczego ciekawego nie wnoszą.
    Trochę przykadrować i załatwisz te trzy sprawy za jednym pociągnięciem .
    Jak już się tak wymądrzam, to uważam, że odbicie też zbyt jasne jest i lekko geometrię prawej dolnej strony możnaby naciągnąć, bo górka w lusterku nie bardzo chce się zgrać z pierwowzorem .
    Podsumowując, mi także jaj nie urwało. Zatem sprawiedliwości musiało się stać zadość .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Podsumowując, mi także jaj nie urwało. Zatem sprawiedliwości musiało się stać zadość .
    To jestesmy kwita ;P

Domyślnie

Jest fajnie, z deska Pawel ma racje.....mam zastrzezenia co do kolorystyki, miewales juz o niebo lepsza, caly obrazek jest za cieply a selektywnie przydalo by sie oziebic.....mz oczywiscie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jest fajnie, z deska Pawel ma racje.....mam zastrzezenia co do kolorystyki, miewales juz o niebo lepsza, caly obrazek jest za cieply a selektywnie przydalo by sie oziebic.....mz oczywiscie.
    Pamietasz jak ostatnio napisałem ci przy wraku, że dla mnie za zimno ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    podpiszę się - tez bym lekko ochłodził

Domyślnie

Czytając co poniektóre komentarze dochodzę do wniosku, że na tym forum można by dorobić... ale renty
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Pamietasz jak ostatnio napisałem ci przy wraku, że dla mnie za zimno ?
    No to znaczy, ze cos masz nie tak, bo jakos nikt inny nie napisal mi przy wraku, ze jest za zimno.....
    Nie czytasz, caly obrazek jest ocieplony a uwazam, ze powinienes selektywnie, nie bede podlinkowywal swoich prac, poprostu kolorystyka byla tam inna i o wiele przyjemniejsza.....przestawiales cos ostatnio z monitorem, czy kaprys?

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Czytając co poniektóre komentarze dochodzę do wniosku, że na tym forum można by dorobić... ale renty
    Sprecyzuj prosze swoja wypowiedz, bo jakis nie kumaty ostatnio jestem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kaprys
    No i wszystko jasne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów