Jest realna;
ale jak to na wielu pokazach bywa - niestety bywa zmienna w czasiei programie.
Miłego focenia; ja niestety musiałem zostać w domu z antybiotykiem, zamiast biegać z aparatem.
Szukaj
Jest realna;
ale jak to na wielu pokazach bywa - niestety bywa zmienna w czasiei programie.
Miłego focenia; ja niestety musiałem zostać w domu z antybiotykiem, zamiast biegać z aparatem.
Współczuję szczerze. Właśnie nad głową (mieszkam 1,5km od lotniska) fruwa jakis potwór. Śniadanko szybko i lecę popolować. Dziękuję Ci i pozdrawiam. Nie gniewaj się na mnie za nutkę dekadencjiZdrowia.
Qrde Tadziu, liczyłem na to że Cię zobaczę(
Nie jestem spoterem ani dziennikarzem, nie posiadam akredytacji, tą informację sam również znalazlem w internecie przez google, i nie była obarczona żadną klauzulą tajne/poufne ani też nie była na stronach zakodowanych itp. wiec czemu się nie podzielić...
Z drugiej strony jeśli zwykły widz pokazów nie ma dostepu to tego typu informacji a organizator udostepnił to tylko osobom z akredycją prasową lub spoterską z prośbą o nie rozpowszechnianie to skąd waszym zdaniem znalazło się to w internecie?
Dla zainteresowanych mam info iż dziś w Dęblinie nastąpiło (właśnie trwa) otwarcie Muzeum Sił Powietrznych , może ktoś będzie miał po drodze jadąc na pokazy ,myślę że warto zobaczyć bo jest całkiem spora ekspozycja pod gołym niebem![]()
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
No pięknie, cały tydzień grzeje, a na jutro deszcze i ochłodzenie zapowiadają w Radomiu ://. I jak tu się nie wkurzyć, żeby nie powiedzieć bardziej niecenzuralnie![]()
D600
Qrde, miałem być w Niedzielę, ale 400 km tłuc się na deszcz nie będę......WTF z tą pogodą!!!
Skontaktuj się z nami