Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Domyślnie

Jest realna;
    ale jak to na wielu pokazach bywa - niestety bywa zmienna w czasie i programie.

Miłego focenia; ja niestety musiałem zostać w domu z antybiotykiem, zamiast biegać z aparatem.

Domyślnie

Współczuję szczerze. Właśnie nad głową (mieszkam 1,5km od lotniska) fruwa jakis potwór. Śniadanko szybko i lecę popolować. Dziękuję Ci i pozdrawiam. Nie gniewaj się na mnie za nutkę dekadencji Zdrowia.

Domyślnie

Qrde Tadziu, liczyłem na to że Cię zobaczę (
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

przemek001
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    te ciekawostki zostaw dla siebie; organizator prosił o nie upublicznianie danych.
    Nie jestem spoterem ani dziennikarzem, nie posiadam akredytacji, tą informację sam również znalazlem w internecie przez google, i nie była obarczona żadną klauzulą tajne/poufne ani też nie była na stronach zakodowanych itp. wiec czemu się nie podzielić...
    Z drugiej strony jeśli zwykły widz pokazów nie ma dostepu to tego typu informacji a organizator udostepnił to tylko osobom z akredycją prasową lub spoterską z prośbą o nie rozpowszechnianie to skąd waszym zdaniem znalazło się to w internecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek001 Zobacz posta
    Nie jestem spoterem ani dziennikarzem, nie posiadam akredytacji, tą informację sam również znalazlem w internecie przez google, i nie była obarczona żadną klauzulą tajne/poufne ani też nie była na stronach zakodowanych itp. wiec czemu się nie podzielić...
    Z drugiej strony jeśli zwykły widz pokazów nie ma dostepu to tego typu informacji a organizator udostepnił to tylko osobom z akredycją prasową lub spoterską z prośbą o nie rozpowszechnianie to skąd waszym zdaniem znalazło się to w internecie?
    jest wiele tajnych dokumentów -one nieraz też się znajdują w necie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek001 Zobacz posta
    Na skutek złamania prawa, dobrego obyczaju, dżentelmeńskiej umowy, nielojanlności... whatever. Wilk rzeczowo wyjaśnił o co chodzi
    Ostatnio edytowane przez hubik ; 26-08-2011 o 13:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialy300 Zobacz posta
    Witam Czy jedzie ktoś z Kraka lub okolic. Pozdrawiam
    Tak, ale PKP....

Domyślnie

Dla zainteresowanych mam info iż dziś w Dęblinie nastąpiło (właśnie trwa) otwarcie Muzeum Sił Powietrznych , może ktoś będzie miał po drodze jadąc na pokazy ,myślę że warto zobaczyć bo jest całkiem spora ekspozycja pod gołym niebem
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

No pięknie, cały tydzień grzeje, a na jutro deszcze i ochłodzenie zapowiadają w Radomiu ://. I jak tu się nie wkurzyć, żeby nie powiedzieć bardziej niecenzuralnie
    D600

Domyślnie

Qrde, miałem być w Niedzielę, ale 400 km tłuc się na deszcz nie będę......WTF z tą pogodą!!!
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów