Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pap911 Zobacz posta
    Będąc w Radomiu możesz kupić bilety w budce MZDiK, gdzie kupuje się bilety miesięczne przy dworcu PKP.
    I w innych też jak widać:
    http://www.mzdik.pl/index.php?id=162

Pozdrawiam, Konrad.
    O widzisz. Wielkie dzięki za tą informację. Pozdrawiam.

przemek001
    Gość

Domyślnie

Z ciekawostek... plan treningów i przylotów na piątek, jednakże nie wiem jak bardzo aktualny
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 25-08-2011 o 21:38

Domyślnie

Witam Czy jedzie ktoś z Kraka lub okolic. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek001 Zobacz posta
    Z ciekawostek... plan treningów i przylotów na piątek, jednakże nie wiem jak bardzo aktualny
    te ciekawostki zostaw dla siebie; organizator prosił o nie upublicznianie danych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    W trakcie pokazow, na stronie AirShow jest mapka ze stanowiskiem Nikona, ja swoja czyscilem u siebie przed wylotem a i w Radomiu pewnie nie bedzie czasu na stanie w kolejce jak za komuny, ale chetnych na pewno nie bedzie brakowac.
    Ja tam juz od czwartku bede na lotnisku, wiec do zobaczenia

Nic takiego nie znalazłem, ba na stronie nie ma mowy o Nikonie..
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    te ciekawostki zostaw dla siebie; organizator prosił o nie upublicznianie danych.
    Echhh tam...przesadna konspira. I co Al Kaida by czekała w krzakach z rakietami ziemia powietrze? A do zestrzelenia Su-27 posłużył by im wydruk z forum fotograficznego ?? Ja np. mieszkam w Radomiu i dzięki temu "rozkładowi jazdy" polowałbym ale z aparatem. Skoro te dane i tak może mieć prawie każdy to czemu skasowałeś to info? Normalnie czasem przeraża mnie forumowa cenzura.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Echhh tam...przesadna konspira. I co Al Kaida by czekała w krzakach z rakietami ziemia powietrze? A do zestrzelenia Su-27 posłużył by im wydruk z forum fotograficznego ?? Ja np. mieszkam w Radomiu i dzięki temu "rozkładowi jazdy" polowałbym ale z aparatem. Skoro te dane i tak może mieć prawie każdy to czemu skasowałeś to info? Normalnie czasem przeraża mnie forumowa cenzura.
    Czy ja napisałem coś dla Ciebie trudnego do zrozumienia?,
    skoro otrzymałeś takie info na maila ( ja też dostałem i było ono tylko dla mnie ) było ono skierowane do Ciebie i tylko do Ciebie; jeżeli miało by być ogólnie dostępne to pewnie by się pojawiło w gazetach i TV - nauczmy się w końcu szanować prawo, poufność korespondencji itp.

Co do danych - kto może je mieć?. Ci co mają akredytację i spotterpacki - czyli nie wszyscy.
    To nie jest forumowa cenzura - to jest szanowanie prawa, tajemnicy korespondencji i dobrych obyczajów.
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 25-08-2011 o 22:51

Domyślnie

Czy ja napisałem coś dla Ciebie trudnego do zrozumienia?,
    skoro otrzymałeś takie info na maila ( ja też dostałem i było ono tylko dla mnie ) było ono skierowane do Ciebie i tylko do Ciebie; jeżeli miało by być ogólnie dostępne to pewnie by się pojawiło w gazetach i TV - nauczmy się w końcu szanować prawo, poufność korespondencji itp.

Co do danych - kto może je mieć?. Ci co mają akredytację i spotterpacki - czyli nie wszyscy.
    To nie jest forumowa cenzura - to jest szanowanie prawa, tajemnicy korespondencji i dobrych obyczajów.
    Ojj Wilku ze zrozumieniem chyba Ty masz problemy. Nie do mnie dotarł ten meil i nie ja jestem V.I.P. To nie ja wstawiłem rozkładówkę tylko ją sobie skopiowałem . Rozumiem, że bronisz aby żaden ZWYKŁY fotoamator nie wstapił w szeregi vip'ów, gdyz mogło by to zepsuć zamknięte imprezy integracyjne.

Domyślnie

Dalej źle rozumiesz.

Domyślnie

Dalej źle rozumiesz.
    Spoko. Rozumiem i to dobrze ale jestem takim starym punkiem i nie lubie ładu i porządku. Uwielbiam CHAOS i dezintegrację. Wszelkie systemy są po to by je łamać...z prawem podobnie. Szanuję człowieka i jego wolność ale nienawidzę jakichkolwiek kajdanów i układów. Teraz juz chyba Ty rozumiesz? Jeśli tylko możesz i Ci się chce potwierdź choć czy ta rozkładówka jest w miarę realna? Zamierzam zaraz wsiąść w samochód i pojechać na miejscówkę z aparatem a nie lubię długo czekać. Pozdrawiam i udanych łowów fotograficznych.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów