Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Na przystani II

Domyślnie

Wczoraj niebo u mnie dało taki fazowy spektakl, że z glanów wyrywało na żywca! Zabrakło czasu...
    Widać było to szersze zjawisko, pozwalające wyczarować taki porządny morski set, pięknie się dzieje.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kapitalne. Szczególnie te łopocące chorągiewki - kapitalne foty
    NIKON

Domyślnie

tak niebo zdecydowanie zagrało... dobre foty
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Rewelacja! Świetne kolory! Gratuluję!
    D90 |18-105 f/3.5-5.6|35 f/1.8|50 f/1.4|85 f/1.8|

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Piekne i z pazurem. Pozdro

Domyślnie

Janusz, z tym ociepleniem zdjęć to mam zawsze problem.
    Przy cieplejszych odcieniach mam wrażenie że piasek nienaturalnie dziwnie wygląda i wolę z temperaturą zejść niż przesadzić.
    To dwa jeszcze trochę cieplejsze.

6.

7.

Domyślnie

trójka! Zdecydowanie TRÓJKA rządzi! Kolory sieci z kolorami nieba zagrały doskonale! no i jedynka świetna... Ja zawsze ale to zawsze takie niebo spie... spapram znaczy
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Janusz, z tym ociepleniem zdjęć to mam zawsze problem.
    Przy cieplejszych odcieniach mam wrażenie że piasek nienaturalnie dziwnie wygląda i wolę z temperaturą zejść niż przesadzić.
    Nic bym nie ocieplal.....swietna kolorystyka i klimat Tobie wyszedl....te zdjecia przez te kolorystyke sa oryginalne i jak daleko im do poprzedniej przystani, to tak jak bys tamta wstawil dla prowokacji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nic bym nie ocieplal.....swietna kolorystyka i klimat Tobie wyszedl....te zdjecia przez te kolorystyke sa oryginalne i jak daleko im do poprzedniej przystani, to tak jak bys tamta wstawil dla prowokacji

Czasem potrzebny jest kij w mrowisko wsadzić, by "mrówki" rozruszać.........

Domyślnie

Podoba sie i to bardzo

Pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów