Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: D5100 Grip

Domyślnie D5100 Grip

Dla tych co duuuużo prądu potrzebują. Bądź na gabaryty D5100 narzekają. Właśnie się pojawił.

Domyślnie

Czy ta firma robi dobrej jakości sprzęt, czy lepiej poczekać na Alpha ( miałem kiedyś do D300 i byłem b. Zadowolony.

Domyślnie

Meike = Alpha, gripy czasami wystepują pod jedną, a czasami pod druga nazwą, jednak to ten sam produkt.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Meike = Alpha, gripy czasami wystepują pod jedną, a czasami pod druga nazwą, jednak to ten sam produkt.
    Dokładnie.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Czy ten grip pomoże oszukać soft D5100 tak, aby można było używać zamienników EL-14 bo chyba cały czas, jeszcze nie ma dobrze funkcjonującej alternatywnej baterii, prawda ?

Domyślnie

Tak, nie pamietam ale jak wstawisz w 2 port akumulatora, nieoryginalny aku. to powinien działać, bądź odwrotnie.

Domyślnie

Czyli jeden oryginał a drugi nie. A dwa zamienniki razem nie ruszą? Można już ten grip w Polszy kupić ?

Domyślnie

Nie mam teraz jak sprawdzić czy do D5100 jest już u dystrybutorów dostępny, nie jestem u siebie w firmie.

Domyślnie

Jeśli ściągniesz - bardzo chętnie zamówię. Amazon do PL nie wysyła a ten eBay to wysyłka z Chin 2-3 tygodnie. Kosztu przesyłki nie znalazłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donv Zobacz posta
    Jeśli ściągniesz - bardzo chętnie zamówię. Amazon do PL nie wysyła a ten eBay to wysyłka z Chin 2-3 tygodnie. Kosztu przesyłki nie znalazłem.
    Przesyłka jest free (economy shipping worldwide) co jest normalne dla sprzedawców wysyłających z azji. Sam zamawiałem na ebayu kieszeń na dysk twardy do laptopa za 9 dolarów i w tej cenie była free przesyłka i to szybsza niż ta w przypadku tego gripa. Doszło do mnie w 7 dni z hong kongu.
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów