Dla tych co duuuużo prądu potrzebują. Bądź na gabaryty D5100 narzekają. Właśnie się pojawił.
Szukaj
Dla tych co duuuużo prądu potrzebują. Bądź na gabaryty D5100 narzekają. Właśnie się pojawił.
Czy ta firma robi dobrej jakości sprzęt, czy lepiej poczekać na Alpha ( miałem kiedyś do D300 i byłem b. Zadowolony.
Meike = Alpha, gripy czasami wystepują pod jedną, a czasami pod druga nazwą, jednak to ten sam produkt.
to be a rock and not to roll
Czy ten grip pomoże oszukać soft D5100 tak, aby można było używać zamienników EL-14 bo chyba cały czas, jeszcze nie ma dobrze funkcjonującej alternatywnej baterii, prawda ?
Tak, nie pamietam ale jak wstawisz w 2 port akumulatora, nieoryginalny aku. to powinien działać, bądź odwrotnie.
Czyli jeden oryginał a drugi nie. A dwa zamienniki razem nie ruszą? Można już ten grip w Polszy kupić ?
Nie mam teraz jak sprawdzić czy do D5100 jest już u dystrybutorów dostępny, nie jestem u siebie w firmie.
Jeśli ściągniesz - bardzo chętnie zamówię. Amazon do PL nie wysyła a ten eBay to wysyłka z Chin 2-3 tygodnie. Kosztu przesyłki nie znalazłem.
Przesyłka jest free (economy shipping worldwide) co jest normalne dla sprzedawców wysyłających z azji. Sam zamawiałem na ebayu kieszeń na dysk twardy do laptopa za 9 dolarów i w tej cenie była free przesyłka i to szybsza niż ta w przypadku tego gripa. Doszło do mnie w 7 dni z hong kongu.
Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
Vivitar 135 2.8 F mount
Skontaktuj się z nami