Szukaj
Piotr, wytłumacz mi prosze, jeżeli poprzeciągam suwaki w LR i ACR, gdzie jest ich zresztą całkiem dużo i uznam efekt za zadowalający, to powinienem uznać to jako wstęp do obróbki właściwej ?
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
ja tu nie widzę nic szczególnego, byłem na stronie autora i widzę zteksturowaną wersję popularnych ostatnio wśród nastolatek podróbek Richardsona - tekstury chyba mają tworzyć złudzenie klimat art, ale zdjęcia pod nimi takie niezbyt przemyślane - może to kwestia mojej estetyki - ale nie lubię takich historii jakie dzieją się tu w PG - jakiś tiul, kawałek biblioteczki - mam nadzieje że nie urażę autora, ale mi to kompletnie się nie podoba. Na szczęście widzę wielu osobom się podoba .
Moim zdaniem tak to podstawa. Przynajmniej takie wnioski wyciagnelm po kilku ostatnich latach roienia zdjec.
Owszem obecnie oprogramwanie do wywolywania cyfrowych negatywow pozwala na coraz wiecj, ale moim zdaniem wywolanie RAWa to dopiero poczatek.
Oczywiscie caly czas mam z tylu glowy maksyme: "ze nalezy tak fotografowac by obrabiac jak najmniej", ale nalezy pamietac ze wywolanie RAWa to tak jak wsadzenie kliszy do koreksu. Potem nastepuje dalszy proces -> wywolanie odbitki (dobranie papieru, czasu naswietlania, filtrow, etc) a odpowiednikiem tego jest dalasza oborbka w photoshopie...
Tytuł pracy Western Girl podpowiada Twoje zamiary, kanapa obszywana bazarowym materiałem i pokazanie przez modelkę stringów nakazała zejsc na ziemie i uświadomiło, że cały ten scenariusz to jakiś "kałboj" wymyślił![]()
Nie pasuje mi trochę mina, ale poziom ubrania (tzn ilość i stan nałożonych na niewiastę ciuchów) idealny.Pociągające i zatrzymuje na dłużej.
![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
Mnie osobiście nie bardzo leżą ten fotel i chyba kanapa z boku. Ale dziewczę wyszło przecudnie.
Mi się to kojarzy niestety z fotką nastolatki, która próbuje przyciągnąć uwagę na jakimś portalu społecznościowym.
Skontaktuj się z nami