Szukaj
Pan Puchalski sobie solidnie na to zapracował i ma prawo do fioletowych również...A Ty spuść nieco powietrza i nie udzielaj mi rad,szczególnie z taką argumentacją....Puchalski się znalazł...
Radzę czytać ze zrozumieniem,o kwiatach było....
Kwiaty w w&b prezentują się koszmarnie,cmentarnie .Są pozbawione jednego ze swoich głównych atrybutów...pięknego koloru....Takie jest moje zdanie.!
Tyle...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Wystarczy uzyc wyobrazni i kolory sie pojawia. Puchalski tez robil pejzaze ... z zalozenia na cz/b bo bida w kraju byla ale to nie znaczy, ze nie powinno sie wykonywac fotografii na materialach cz/b i tyle w tym temacie b/w. Co do Twoich argumentacji to raczej sa nedzne bo w koncu to jest kwiat , wiec nie wytykaj mi tutaj paluchami , ze dzial nie ten lub tamten . Swoja droga to trzeba bylo na wstepie napisac "cmentarnie brzydko" i bylo by git . Ja sie krytyki konstruktywnej nie boje ale trzeba rozgraniczyc srodek wyrazu a w tym przypadku to byla konwersja do czerni i bieli , ktora to uwielbiam robiac zdjecia kwiatkom od narzekania, ze to nie ten dzial bo to jest smieszne. i moze masz ochote na jakis inny kwiatek cz/b ? ( mam nadzieje, ze nastepny nie wpedzi Ciebie do grobu - zart oczywiscie). Ja Ciebie pozdrawiam ile sił![]()
Jałowa wymiana zdań....ona prędzej wpędzi mnie do grobu,zreszta mam mocno z górki...
Jak na "motorniczego" ,to jesteś zbyt agresywny,nie zdałbyś testów psychotechnicznych...![]()
OK,EOT....bo środek wyrazu mi nie pasuje,nie czuję "dzieła"w tym przypadku i moim zdaniem .....
Może to mz wreszcie trafi do Ciebie(?).
Pzdr serdecznie...![]()
Ostatnio edytowane przez borregaard ; 18-08-2011 o 08:02 Powód: ..."SKS"...;)
Pozdrawiam
Andrzej.
No ja niestety także nie czuję kwiatów w cz/b.
Głównym atutem kwiatów są właśnie kolory.
Sam kadr mi się podoba, ciekawy bokeh.
No, ale ja to bym wolał w kolorze.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Jak na "motorniczego"..............![]()
..
Zauważyłeś cudzysłów,a potem emotki.....Nie jestem motorniczym haha , bzdura..?
Mocny w czytaniu ze zrozumieniem też nie jesteś....lub czytasz "po łebkach" mając na względzie tylko swoje racje,a w d ...e rzeczywistą treść tekstu![]()
OK,teraz to już "na bank" EOT....szkoda czasu i bezsensownego generowania off-postów...
Pzdr..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Dobra, dziewczyny - nie drapać się już.
Motorniczy, nie drażnij mi tu Andrzejka, bo Ci uszy obgryzę.
Najlepiej wrzuć tę sama fotkę, ale w kolorze.
Wtedy wszyscy będą zadowoleni.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Skontaktuj się z nami