Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Molo w Rewlu

Domyślnie Molo w Rewlu

Witam nawiązując do poprzedniego wątku pokaże inne ujęcie z Rewala o którym mówił kolega tormentol

Zapraszam

Tmax 100 kompany w d-76

Domyślnie

Popros o zmiane tytulu bo brzmi to conajmniej dziwnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A może to właśnie jest w Rewlu?

Co do zdjęcia to miejscówka fajna ale ujęciu brakuje tego...hmmmm...*******nięcia.

Domyślnie

bardzo ładny fot

Domyślnie

Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku... Cholery można dostać! Wg mnie brakuje tego pier... KOPA! Widziałbym to bardziej klasycznie, tzn. tak aby zachować jako taką symetrię. Mam tu na myśli, żeby te dwa rzędy słupków zaczynały się jednakowo
    Choć... Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku... Cholery można dostać! Wg mnie brakuje tego pier... KOPA! Widziałbym to bardziej klasycznie, tzn. tak aby zachować jako taką symetrię. Mam tu na myśli, żeby te dwa rzędy słupków zaczynały się jednakowo
    Choć... Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek
    mam też wersje symetryczną lecz ze względu na te niskie pale nie wygląda to tak fajnie i postanowiłem że pokażę właśnie tą wersje

Grzesiek to jest w Rewalu i tak sobie z kojarzyłem z molo w Międzyzdrojach

Domyślnie

Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku...
    No to zacznij nawidziec, dobrze sie z autorem znam i zwracam uwage na literowke....mam prawo prawda, sam takie tez popelniam i nie robie wielkiego halo o to, ze ktos mi zwroci uwage....

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    Grzesiek to jest w Rewalu i tak sobie z kojarzyłem z molo w Międzyzdrojach
    No wlasnie, chodzilo mi tylko o literowke, chyba powinno by w REWALU a nie REWLU spoko....nie ma o czym mowic...
    Zdjecie jest calkiem ok.

Domyślnie

No wlasnie, chodzilo mi tylko o literowke, chyba powinno by w REWALU a nie REWLU spoko....nie ma o czym mowic...
    Zdjecie jest calkiem ok.
    Grzesiek faktycznie ale gafa , a zawsze się Ciebie o to czepiają , ja wiem że masz wersje UK , ale ja to po prostu '' a '' zjadłem .
    Jeszcze raz dzięki

Domyślnie

Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek
    A ja tu spokoju i odpoczynku nie widzę. Raczej przygnębienie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    A ja tu spokoju i odpoczynku nie widzę. Raczej przygnębienie.
    A co tu takiego widzisz co Cie tak przygnebia ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów