Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Bajkowo, spokojnie, z dużą ilością nieba nad głową. Super.

Domyślnie

Ja nie powiem słowa,aż Jarek nie napisze mi jakie są rzeczywiste,okiem widziane ,kolory tych pól,właśnie teraz...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie Re: Domostwa Toskanii II

Ladnie Jedrus
    A kto to ten Jedrus...?

Z mobila wysłane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Kolorystyka i nastrój zbija mnie z krzesła, podoba mi się wieloplanowość tego ujęcia.
    Ja się dołączę do pochwał, co do tej wieloplanowości. Każdy dalszy plan jest nieźle widoczny. Czy to jakaś szczególna obróbka czy atmosfera ziemska jest inna w tym klimacie i wszystko lepiej widać w zasięgu kilkunastu km niż w Polsce

Talking

Zdjęcie jest prześliczne, malarskie, niesamowite wręcz. Można patrzeć bez końca.
    Nawet żonie się podoba, a ona jest wymagająca.

GRATULACJE!!!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie Domostwa Toskanii II

Jarek222 to tylko selektywne dodanie kontrastu i rozjasnienie lub przyciemnienie w zależności od potrzeb.

Domyślnie

Dobre.Dobrze naświetlony,tylko wg mnie za mocno wyostrzony pierwszy plan.I te trójkąciki w postaci słupów energetycznych....Chyba to......Stempelkiem je i będzie gut znaczy się apetycznie.

Domyślnie

Ładnie w klimacie ale co do samego kadru, to mi Jarku jak patrzę cały czas włazi w oczy ten maleńki fragmencik innego domostwa na prawym skraju

Domyślnie Domostwa Toskanii II

Jacku to juz czepialstwo i to sie dotyczy wszystkich. Jezeli sie podoba to git. I nie chodzi o to ze ja nie przyjmuje żadnej krytyki i uwag bo to nie prawda. Chodzi o to zeby sie cieszyć z naszych prac i cieszyć oczy widza. Ok Jezeli chodzi o techniczne błędy,kolorystyka i ogólna brzydkosc lub brak tematu. Jak mi sie wydaje to mistrzów tu nie ma, ale pasjonaci zwariowani

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów