Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Faktycznie ta odsłona jest ładniejsza, ciachnąłbym z 2 cm góry.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Druga wersja piękniutka Jarku. Podoba się bardzo.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Ładnie w klimacie ale co do samego kadru, to mi Jarku jak patrzę cały czas włazi w oczy ten maleńki fragmencik innego domostwa na prawym skraju

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Ładnie w klimacie ale co do samego kadru, to mi Jarku jak patrzę cały czas włazi w oczy ten maleńki fragmencik innego domostwa na prawym skraju
    Przyjrzałem się uważnie, mnie ten kawałek nie przeszkadza.
    Grzbiet góry na całej długości/ szerokości jest mocno urozmaicony - nie stanowi gładkiej pustej linii. Dlatego nie odciąga mego wzroku i mi nie przeszkadza. Zdjęcie z prawej strony ma piękne światlo, które daje bardzo, bardzo dużo. Szkoda stracić nawet 1 cm tego światła.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Ja nie powiem słowa,aż Jarek nie napisze mi jakie są rzeczywiste,okiem widziane ,kolory tych pól,właśnie teraz...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie Re: Domostwa Toskanii II

Ladnie Jedrus
    A kto to ten Jedrus...?

Z mobila wysłane.

Talking

Zdjęcie jest prześliczne, malarskie, niesamowite wręcz. Można patrzeć bez końca.
    Nawet żonie się podoba, a ona jest wymagająca.

GRATULACJE!!!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie Domostwa Toskanii II

Jarek222 to tylko selektywne dodanie kontrastu i rozjasnienie lub przyciemnienie w zależności od potrzeb.

Domyślnie

Dobre.Dobrze naświetlony,tylko wg mnie za mocno wyostrzony pierwszy plan.I te trójkąciki w postaci słupów energetycznych....Chyba to......Stempelkiem je i będzie gut znaczy się apetycznie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów