Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Skała

Domyślnie Skała

Kolejna fota z dzisiejszego wypadu z Grześkiem, mam nadzieje że sie spodoba. Zapraszam.

Domyślnie

Kadrowo ok. Natomiast to co dzieje się ze światłem w kadrze jest złe. Skały po lewej wysłonięte, woda po prawej i skały w centrum niedoświetlone. Mnie to się nie podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kadrowo ok. Natomiast to co dzieje się ze światłem w kadrze jest złe. Skały po lewej wysłonięte, woda po prawej i skały w centrum niedoświetlone. Mnie to się nie podoba.
    Skały w centrum niedoświetlone ? Ja tam widze wszystkie szczegóły.

"Skały po lewej wysłoniete" - jak byly ciemne to tez ci nie pasowało...
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 05-08-2011 o 00:27

Domyślnie

Rzeczywiście światło hula trochę niekonsekwentnie. Ale i tak fajna fota. Szczególnie to wprowadzenie w głąb skałami.

Domyślnie

Nie chcę sprawiać wrażenia, że się czepiam ale po prostu sposób w jaki rozłożone jest światło w tym kadrze sprawia wrażenie niechlujnej obróbki.

o to mi chodzi

I nie chodzi o to, że mnie by nie pasowały ciemne skały - ale skoro rozjaśniasz to rób to równomiernie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Nie chcę sprawiać wrażenia, że się czepiam ale po prostu sposób w jaki rozłożone jest światło w tym kadrze sprawia wrażenie niechlujnej obróbki.

o to mi chodzi

I nie chodzi o to, że mnie by nie pasowały ciemne skały - ale skoro rozjaśniasz to rób to równomiernie.

Moge ci przeslac rawa ?
    Bo ja juz bastuje, nie mam sily. Chce zobaczyc twoja wizje.

Domyślnie

Ja to widzę tak -

Starałem się podciągnąć zdjęcie to Twojej kolorystyki i nasycenia skupiając się na tym o co mi chodzi ze światłami.

Domyślnie

Dzięki za poświęcony czas i chęc pomocy, jednak zostane przy swojej wersji

Domyślnie

Coś w tym jest co pisze Maciej.

Domyślnie

2 mi się bardziej podoba.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Uprawnienia umieszczania postów