Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: emilllllia

Domyślnie

Ciezko ocenic to zdjecie. Jedno co mi sie nasuwa na mysl to - oryginalne. Do mnie przemawia i intryguje ale wiecej powiedziec nie potrafie.

Domyślnie

chyba pierwsze towje zdjecie co mi sie nie podoba...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    chyba pierwsze towje zdjecie co mi sie nie podoba...

Pewnie nie ostatnie
    Road to Manila

Domyślnie

Mi zazwyczaj podobają się Twoje zdjęcia ale to akurat nie za bardzo. Niby kadr spoko ale uroda modelki taka jakaś "szczurowata".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartek1981 Zobacz posta
    Niby kadr spoko ale uroda modelki taka jakaś "szczurowata".
    Uroda to rzecz gustu i takie teksty mógłbyś sobie podarować,trochę kultury...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CathyNoo Zobacz posta
    Uroda to rzecz gustu i takie teksty mógłbyś sobie podarować,trochę kultury...
    To chyba nie jest brak kultury - obrazowe określenie - swoją drogą szczurowata czy nie, to mi wydaje się być ciekawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nszym Zobacz posta
    To chyba nie jest brak kultury - obrazowe określenie - swoją drogą szczurowata czy nie, to mi wydaje się być ciekawa
    Mnie również wydaje się być ciekawa.Co do "obrazowego określenia" ja osobiście nie byłabym zbyt szczęśliwa gdybym usłyszała opinię "szczurowata" na temat swojej urody Uważam,że takich kwestii nie powinno się komentować i tyle.

Domyślnie

a mi przeszkadzają te syfki, paprochy wszędzie obecne na foto, czy taki miał być efekt?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartek1981 Zobacz posta
    Mi zazwyczaj podobają się Twoje zdjęcia ale to akurat nie za bardzo. Niby kadr spoko ale uroda modelki taka jakaś "szczurowata".
    Komentujmy zdjęcie, kadr, jakość itd., a nie urodę poszczególnych modelek.
    Ostatnio edytowane przez samson09 ; 03-08-2011 o 21:23

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów