Nie, ja mam D700. Grip Alpha tez mam, akku delta en-el4, , kolega uzyczył oryginalnego akku EN-EL4 z zaślepkaą BL3 i okazało się, że akku z zaślepką nie wchodzi, musiałem rozpiąc ten jego zestaw i używać jego akku z zaślepką od gipa alphy.
Szukaj
Nie, ja mam D700. Grip Alpha tez mam, akku delta en-el4, , kolega uzyczył oryginalnego akku EN-EL4 z zaślepkaą BL3 i okazało się, że akku z zaślepką nie wchodzi, musiałem rozpiąc ten jego zestaw i używać jego akku z zaślepką od gipa alphy.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
OK, przyjąłem do wiadomości.
Tylko weź pod uwagę, że podobno skuteczna recepta jaką podałes nie ma prawa działac, bo fizycznie zaślepka BL3 nie pasuje do Alphy.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Mój ALPHA Digital MB-D10 z założonymi 8 paluszkami podpięty do d300s po 4 godzinnym fotografowaniu zaczał zawieszać aparat na wyświetlaczu pojawiał sie error. Myślicie ze to uszkodzony grip ?
Fotografuję, żeby się przekonać, jak to będzie wyglądało na zdjęciu.” – Garry Winogrand. "
D300s N17-55 2.8 N50 1.8 N35 1.8 SB900
nie bardzo rozumiem. Akumulator sie podczepia bezpośrednio do pokrywki BL3. On rozłożył pokrywkę BL3 na jeszcze drobniejsze częsci? Nie bardzo rozumiem, pokrywka nie ma elektroniki więc jak niby jej zamiana na oryginalną może cokolwiek dać?
Skontaktuj się z nami