Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Dogonić wiatr.

Domyślnie

Łykam tak jak jest...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

wracam i wracam do tej foty, jest swietna, brawo

Domyślnie

Świetnie uchwyciłeś kadr, ten motocyklista z przyczepą bardzo dużo daje. Słupem z lewej światnie zamykasz. Całość bardzo fajnie współgra.
    Gratulacje.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Obejrzałam to jeszcze raz w domu i przekonałam się do kadru. Faktycznie, daje jakieś wyobrażenie o proporcjach. Ale bez tego słupa też by mi się podobało

Domyślnie

podoba mi się te zestawienie nowego ze starym, wciągające foto.

dzisiaj po 20 latach miałem przyjemność pojeździć motorkiem troszkę może szybszym od tego na zdjęciu, odmłodniałem z 10 lat nogi do teraz mi się trzęsą.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Talking

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    Obejrzałam to jeszcze raz w domu i przekonałam się do kadru. Faktycznie, daje jakieś wyobrażenie o proporcjach. Ale bez tego słupa też by mi się podobało
    Ale ze słupem jest dużo lepiej, jest on wkomponowany tak jak trzeba. Ani za dużo ani z mało.

Moje uznanie wzbudził Autor za temat. Nie jest on tak oczywisty i chwytliwy jak piękne krajobrazy a zdjęcie wyszło naprawdę bardzo ładne. Zwróć przy okazji uwagę, że strzelał nagle, z biodra i z półobrotu jak John Wayne - nikt nie musi za Niego niczego poprawiać. Jeden strzał wystarczył.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Jest super, kadr jak ulał, BW bardzo dobre, zresztą wiesz ..., .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kompozycyjnie rzekłbym dosyć odważnie pokazane .
    Przekaz prawidłowy .
    zgadzam się - pomysłowa fota

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Łykam tak jak jest...
    Się podpiszę

Z pół obrotu powiadasz
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów