Szukaj
Hmm, generalnie podobają mi się oba, ale nogi na dwójce wyglądają jak ociosane (udo lewej nogi i łydka prawej).
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
Na jedynce chyba niedokładne maskowanie w okolicach prawego łokcia, lewego uda i łydek modelki. Na dwójce z prawą łydką też coś nie tak.
Pomijając to co wyżej bardziej podoba mi się dwójka.
Nic tam maskowane nie było, tak się światło rozłożyło. Ale faktycznie można by poprawić, żeby nie było tego tak widać. U mnie na monitorze to się wyginać muszę żeby dojrzeć (pva), ale na wydruku albo lepszym monitorze raczej rzucałoby się w oczy.
Na jedynce coś pokombinowałeś z cieniem pod sofą - na całości zdjęcia są ładne, mocne cienie, a ten jeden największy jest jakiś rozbielony, coś jak u Remika. Dodatkowo przy nogach są czernie i to również się odcina od reszty cienia. Imo do poprawki - jak "rozbielać" cienie to globanie, a nie lokalnie (zwłaszcza, ze to bardzo się rzuca w oczy). Całość też sprawia minimalnie krzywej (lecącej w prawo), ale tego już nie jestem pewien a nie chce mi się z linijką mierzyć
Na dwójca na brzegu kadru po lewej też się zaczyna coś niedobrego dziać no i pod sofa tak znowu szarawo - ale tu ze względu na to, ze nie ma nóg i smolistych czerni miejscami to nie przeszkadza tak bardzo.
Też wybieram 2. (a ogólnie to miałeś dużo lepsze prace, to jakoś tak niespecjalnie jak na Ciebie).
Pozdr
Bardzo fajne foteczkiMoże powiesz jak świeciłeś ??
Oba bardzo fajne. W pierwszym ciut za szeroki kąt - perspektywa za mocno wydłużyła nogę modelki, ale mimo to podoba mi się.Pozdrawiam!
Siła tkwi w prostocie - super zaświecone, super efekt - pogratulować
Skontaktuj się z nami