Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Baltic sea.

Domyślnie Baltic sea.

Moja pierwsza panorama złożona z 5 fotografii. Zdjęcia wykonywane z ręki.

Domyślnie

Mniodzio!

Domyślnie

Warunki rewelacyjne (mam na myśli niebo) kolory fajowe, ogólnie bardzo miło się patrzy. Żal, że jęzor fali leje się na buty, ale taki urok panoram robionych z bliska.

Natomiast mam pytanie laika. Jak to możliwe, żeby złożyć panoramę z pięciu zdjęć na których jest zmieniająca się dynamicznie sceneria? Musiałyby chyba być robione w odstępie dziesiątych części sekundy, a nawet o tym nie jestem przekonany. Tzn. widzę, ze to jakoś wychodzi, bo mam to przed oczami, ale od strony technicznej mnie zastanawia.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

jak sie napisze morze Bałtyckie to gorzej wyjdzie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avenarius Zobacz posta

Natomiast mam pytanie laika. Jak to możliwe, żeby złożyć panoramę z pięciu zdjęć na których jest zmieniająca się dynamicznie sceneria? Musiałyby chyba być robione w odstępie dziesiątych części sekundy, a nawet o tym nie jestem przekonany. Tzn. widzę, ze to jakoś wychodzi, bo mam to przed oczami, ale od strony technicznej mnie zastanawia.
    Zauważ że fale wyszły bardzo nienaturalnie, program to wszystko posklejał ale wyszedł miszmasz falowy. Jedno zdjęcie wyglądałoby zupełnie inaczej.

Domyślnie

Panie Leszku,dołu mi brakuje....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makmk Zobacz posta
    jak sie napisze morze Bałtyckie to gorzej wyjdzie?
    Mniej miedzynarodowo, a tak może ktoś pomyśli, ze autor anglojezyczny i do polskiego tylko się zmusza .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Panie Leszku,dołu mi brakuje....
    No wlasnie, dolu i konkretnego kadru, bo warunki i kolorki miodzio.....

Domyślnie

mi też kolory się podobają i dynamika. Tak jak było powiedziane wcześniej - trochę mało dołu.

Domyślnie

Piękne warunki i ładnie pokazane. Gdyby było więcej dołu, jak koledzy piszą, byłaby miazga. Oprócz tego to szkoda że nie ma większej wersji. Robiłaby super wrażenie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów