Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Loty odwołane.....

......kolejny kadr z Szybowcowej. Opinie mile widziane

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jak nie latają, to można śmiało się położyć i z zimnym w kufelku zafundować sobie troszkę relaksiku .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Jak nie latają, to można śmiało się położyć i z zimnym w kufelku zafundować sobie troszkę relaksiku .
    Dokładnie
    Arturze co Ty miałeś pole namiotowe na tej Szybowcowej czy jak?
    Takie skarby dookoła z wszystkimi dobrodziejstwami min. Karkonosze, Izery, Rudawy Janowickie a Ty w Kaczawskich na Szybowcowej zamieszkałeś
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Dokładnie
    Arturze co Ty miałeś pole namiotowe na tej Szybowcowej czy jak?
    Takie skarby dookoła z wszystkimi dobrodziejstwami min. Karkonosze, Izery, Rudawy Janowickie a Ty w Kaczawskich na Szybowcowej zamieszkałeś
    Byłem u rodziny w Jeżowie Sudeckim z moją rodzinką,więc na foty za dużo czasu nie miałem a do Szybowcowej to rzut beretem Mam kadry z Perły Zachodu i zapory w Pilchowicach, czekają na obróbkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Byłem u rodziny w Jeżowie Sudeckim z moją rodzinką,więc na foty za dużo czasu nie miałem
    Jasne wiem jak jest.
    Niemniej wschody dość wcześnie, wiec po cichu w nocy myk z wyrka w brykę i na wschód, wracasz po cichutku rano śniadanko w kuchni przygotowujesz, Rodzinka wstaje na gotowe i Ty zadowolony bo byłeś rano na fotach i Rodzinka szczęśliwa po śniadanko podane a i Twoją nieobecność przespała i nie zauważyła
    No ale wiem że trzeba być trochę wariatem żeby takie rzeczy robić
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Jasne wiem jak jest.
    Niemniej wschody dość wcześnie, wiec po cichu w nocy myk z wyrka w brykę i na wschód, wracasz po cichutku rano śniadanko w kuchni przygotowujesz, Rodzinka wstaje na gotowe i Ty zadowolony bo byłeś rano na fotach i Rodzinka szczęśliwa po śniadanko podane a i Twoją nieobecność przespała i nie zauważyła
    No ale wiem że trzeba być trochę wariatem żeby takie rzeczy robić
    Hehe, tak jak ostry mowi, rano po cichu, wracasz wczesnie do domu i nawet nie zauwaza twojej nieobecnosci
    Zdjecie skomentuje po powrocie do domu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Hehe, tak jak ostry mowi, rano po cichu, wracasz wczesnie do domu i nawet nie zauwaza twojej nieobecnosci
    Sorki za OT ale z tym wyjściem to może być różnie i tu zapodam kawał:

Fotograf umawia się z kolegami na poranny plener.
    Wstaje w nocy, ubiera się, wychodzi z domu, a tam ulewa z silnym wiatrem.
    Spogląda w niebo i mruczy do siebie: "Nie, kurczę, daruję sobie dzisiaj, światła na bank nie będzie".
    Wraca do domu.
    Rozbiera się cichutko, z ulgą wsuwa pod kołdrę i przytula się do śpiącej tyłem do niego żony.
    Żona pyta:
    - To Ty?
    - To ja - odpowiada fotograf.
    - Zmarzłeś?
    - Zmarzłem.
    - No widzisz, a ten idiota pojechał fotografować.
    Zapraszam

Domyślnie

Sposób warty przetestowania tylko mieć siłę tak rano w urlop wstać a kawał przedni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Sposób warty przetestowania tylko mieć siłę tak rano w urlop wstać
    Arturze, chcesz zdjecia to sie poswiecasz, kiedy bedziesz wstawal jak do pracy chodzisz i masz dzien zeby odespac, czy jak mozesz sie lenic? Ja wstaje tak i tak
    A zdjecie juz widzialem na innym portalu.....nie za jasna ta podloga?

Domyślnie

Faktycznie, kadr ok ale gdzie te góry Arturze?
    Ja mogę wstawać o 2-giej w nocy na z góry zaplanowany plenerek ale na urlopie to faktycznie wyzwanie ponad siły

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów