Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Trzęsacz...

Domyślnie

Grzesiu,wszystkie są na "imagekrzaku"...powinieneś je widzieć.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Grzesiu,wszystkie są na "imagekrzaku"...powinieneś je widzieć.
    Bede, po 20 jak wroce do domu Tutaj jakos dziwnie blokuja mi te serwery, czasami zdazy sie nie zablokowane zdjecie z imedzkrzaka, ale wiekszosci nie widze....i tak jak tutaj na 4 widze jedno Beda zmieniac kompy u mnie w pracy i winde na W7 to moze zmienia tez te firewalle i bedzie normalnie

Domyślnie

kolejne bardzo fajne takie nasze polskie

Domyślnie

jedynka bardzo się podoba. Fajny kadr, kolorki extra. Byłoby jak dla mnie cudownie gdyby tylko tego usypu kamieni tam nie było - tak bardziej dziko ...ale wiadomo, że pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

W Trzęsaczu ,praktycznie ,"dosypano" plażę ...resztę trzeba jakoś zabezpieczyć,bo cała ta operacja nie miałaby sensu...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Znając naszą rzetelność w dziedzinie budownictwa ( myślę o współczesnych czasach ) można zacząć odliczać kiedy to wszystko pojedzie ...
    Zdjęcia lekkiego kalibru, przyjemna dla oka ...
    NIKON

Cool

Wybieram 1, ładne zdjęcie.

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Piotrek,niech będzie jak było....szaro,buro,mało światła ...jak dodasz ,to wychodzi paskudnie..
    Popieram Ciebie. Zastanawiam się tylko, czy naprawdę jest passe jeśli pokażemy tak jak było? Czy zawsze musi być podkręcone, podkoloryzowane i kizia mizia? Czy Natura jest aż brzydka, że musimy ją umalować jak kobietę przed randką?
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Mnie się podoba nr 1 - w pełni Andrzejowe i wszystko jak trzeba, też tam byłem i zdjęcia robiłem i coś mi nie wyszły...
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Te "architektoniczne" jak mniemam to właśnie to miejsce z którego robiłeś fotę oraz te piękne zagospodarowanie wydmy pod ścianą [/QUOTE]

No muszą się zabezpieczać, bo nie wiem czy wiecie, ale to co tam stoi i jest tu na zdjęciu to jest odbudowana ściana, a nie ta oryginalna:P
    Co do zdjęć jedynka super, fajna kompozycja

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów