Grzesiu,wszystkie są na "imagekrzaku"...powinieneś je widzieć.
Szukaj
Grzesiu,wszystkie są na "imagekrzaku"...powinieneś je widzieć.
Pozdrawiam
Andrzej.
Bede, po 20 jak wroce do domuTutaj jakos dziwnie blokuja mi te serwery, czasami zdazy sie nie zablokowane zdjecie z imedzkrzaka, ale wiekszosci nie widze....i tak jak tutaj na 4 widze jedno
Beda zmieniac kompy u mnie w pracy i winde na W7 to moze zmienia tez te firewalle i bedzie normalnie
![]()
Nikon http://greg77.com/
kolejne bardzo fajne takie nasze polskie![]()
jedynka bardzo się podoba. Fajny kadr, kolorki extra. Byłoby jak dla mnie cudownie gdyby tylko tego usypu kamieni tam nie było - tak bardziej dziko...ale wiadomo, że pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
pozdrawiam, Łukasz
W Trzęsaczu ,praktycznie ,"dosypano" plażę ...resztę trzeba jakoś zabezpieczyć,bo cała ta operacja nie miałaby sensu...
Pozdrawiam
Andrzej.
Znając naszą rzetelność w dziedzinie budownictwa ( myślę o współczesnych czasach ) można zacząć odliczać kiedy to wszystko pojedzie ...
Zdjęcia lekkiego kalibru, przyjemna dla oka ...
NIKON
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Fajne łobydwa.
Mnie się podoba nr 1 - w pełni Andrzejowe i wszystko jak trzeba, też tam byłem i zdjęcia robiłem i coś mi nie wyszły...![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Te "architektoniczne" jak mniemam to właśnie to miejsce z którego robiłeś fotę oraz te piękne zagospodarowanie wydmy pod ścianą[/QUOTE]
No muszą się zabezpieczać, bo nie wiem czy wiecie, ale to co tam stoi i jest tu na zdjęciu to jest odbudowana ściana, a nie ta oryginalna:P
Co do zdjęć jedynka super, fajna kompozycja![]()
Skontaktuj się z nami