Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: obiadek ;)

Domyślnie

Bardzo fajne. Jak witraż

Domyślnie

Świetnie kompozycyjnie, brawo za ćwiczenie oka!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Najss!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

dziekuje za pozytywy,
    troche mnie glaskacie znowu mam wrazenie, bo jakosc poszla na manowce
    poprawilem wiec i zapodaje 2 wersje

pozdrawiam

Domyślnie

hmm co takiego? Że ostrość poszła trochę w bok?... Jest ok wg. mnie - wyglądało jak kadrowane z większego...

Tak czy siak - klimat jest!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zapomniałeś o brokule... Smaczna potrawa.
    idealnie to ująłeś
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    troche mnie glaskacie znowu mam wrazenie, bo jakosc poszla na manowce
    Wiesz z tą jakością to różnie jest przy takich fakturach pola, ziemi, traw ciężko od tak stwierdzić że jest kiepska jakość. Ze swojego doświadczenia wiem że czasem fotografia w pełnych rozmiarach wygląda bardzo dobrze, natomiast poprzez faktury ujęte na niej oraz zmniejszeniu do rozmiarów internetowych dzieją się rzeczy nieciekawe.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Wiesz z tą jakością to różnie jest przy takich fakturach pola, ziemi, traw ciężko od tak stwierdzić że jest kiepska jakość. Ze swojego doświadczenia wiem że czasem fotografia w pełnych rozmiarach wygląda bardzo dobrze, natomiast poprzez faktury ujęte na niej oraz zmniejszeniu do rozmiarów internetowych dzieją się rzeczy nieciekawe.
    zgadzam sie w pelni, dzieje sie to szczegolnie na dlugich ogniskowych jak zauwazylem, kiedy to male rzeczy sa jeszcze bardziej skompresowane i zdjecia ogolnie brakuje kontrastu
    zauwazylem tez, ze dlugie lufy nie wybaczaja slabych warunkow, jak nie ma dobrego swiatla jakosc spada, gdzie przy dobrym, naprawde pokazuja pazurka
    co nie zmienia faktu ze pierwsza wersje sam zniszczylem, lub tez nieudalo mi sie jej odratowac, druga moim zdaniem juz jest przyzwoita

dzieki i pozdrawiam

Domyślnie

Fajnie wypatrzone i w dobrym kadrze zamknięte .
    A co do strzałów z długiej lufy, to przecież nie musi być widać każdego ździebełka.
    Ja wręcz preferuje na miętko podane takie poletka .e

Domyślnie

Piekna, smakowita kompozycja.

pozdr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów