Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Trójka polna.

Domyślnie

No ja nie wiem. Ja to jest, że tu na forum ludziska umiłowali zdjęcia zbudowane z kwadracików? Lubicie takie wyostrzanie? Czy ja ślepa jestem i niedobrze, że mi się tak agresywny unsharp mask nie podoba?
    Fajne są ostre zdjęcia ale to już dla mnie przesada. Suwaki w PS to nie wszystko.

"ostrość jest albo jej nie ma"...tak. znam to powiedzenie ale... ostrość to nie pikseloza. To mi wygląda jak grafika w Mario albo Tetrisie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    No ja nie wiem. Ja to jest, że tu na forum ludziska umiłowali zdjęcia zbudowane z kwadracików? Lubicie takie wyostrzanie? Czy ja ślepa jestem i niedobrze, że mi się tak agresywny unsharp mask nie podoba?
    Fajne są ostre zdjęcia ale to już dla mnie przesada. Suwaki w PS to nie wszystko.

"ostrość jest albo jej nie ma"...tak. znam to powiedzenie ale... ostrość to nie pikseloza. To mi wygląda jak grafika w Mario albo Tetrisie.
    Tak szczerze mówiąc pixelozy nie widzę, ale przyznam, że nie Ty pierwsza wspominasz o przeostrzeniu. Cholera wie co się stało, w zasadzie zawsze ostrzę tak samo, znaczy się tą samą metodą (nie używam unsharp mask). Coś, gdzieś, kiedyś w czasie obróbki poszło nie tak i "się obsunęło". O czym zresztą napisałem na wstępie tyle, że mniej wylewnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładnie poukładane i spokojnie lekko przedstawione - wydawałoby się - banalne miejsce...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To może ja zadam pytanie: widzisz tu jakichś zachwyconych? Bo ja od 11.04 nikogo...
    No nie przesadzaj, że skoro przez 6 godzin nie przeczytałeś żadnego słowa zachwytu, to zdjęcie jest kiepskie...

Domyślnie

Ładne jest.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    No nie przesadzaj, że skoro przez 6 godzin nie przeczytałeś żadnego słowa zachwytu, to zdjęcie jest kiepskie...
    Kiepskie nie kiepskie, fajnie, że Ci się podoba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Trójka polna...
    Na trójkę z plusem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Na trójkę z plusem .
    Im dłużej patrzę na tę fotę tym bardziej wydaje mi się, że przynajmniej o ten plus za dużo dałeś.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Im dłużej patrzę na tę fotę tym bardziej wydaje mi się, że przynajmniej o ten plus za dużo dałeś.
    No dobra, mocna trója.

Cool

To może ja zadam pytanie: widzisz tu jakichś zachwyconych? Bo ja od 11.04 nikogo...
    To dobrze, bardzo dobrze, powiem więcej - powinieneś się z tego cieszyć.

Jeśli po tylu zaprezentowanych Twoich zdjęciach, teraz po raz pierwszy nikt nie wpada w wielki zachwyt, to znaczy, że byli i są szczerzy do Ciebie. A ze swoich fot masz pełne prawo być zadowolonym, teraz wiesz przynajmniej, że nikt Ci nie kadził.

Zdjęcie niewątpliwie jest przeostrzone. Temat, ujęcie, kompozycja i kadr - bardzo dobrze. Mimo zwyczajnego światła zdjęcie jest naprawdę ładne i ma w sobie to coś, coś co każe na dłużej wzrok zatrzymać.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów