Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: dzieci

Domyślnie dzieci

Uploaded with ImageShack.us

By gie333 at 2011-07-20
    pozdr
    http://www.wix.com/jurkulesza/giefoto
    fx 700/17-35/50/12-24/180
    4/3 E400

Domyślnie

Te zdjęcia są takie... "żywe", dzieci patrzą w samą duszę! Super, mi się bardzo podoba!
    Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Co usprawiedliwia takie kadrowanie jak na 1ce?

2jka jest niezła, chociaż też taki przesunięty kadr jakoś średnio mi się widzi - ale ze względu na to, że tło nie jest takie jednolite jak na wcześniejszym mniej mnie to razi. Ale spojrzenie, mina i rozwiane włosy - na tak.

Domyślnie

Nie każdy lubi centralne kadry. Mi nie przeszkadza kadrowanie. Zdjęcia takie portretowo reporterskie . Super!
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dikanda Zobacz posta
    Nie każdy lubi centralne kadry. Mi nie przeszkadza kadrowanie. Zdjęcia takie portretowo reporterskie . Super!
    Ma takie samo zdanie, choć nie jestem specjalistą w fotografii.
    No i dlatego mi nie przeszkadza
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo dobre kadry.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Ja myślę, że zdjęcia były po prostu wykonywane aparatem z celownikiem lunetkowym, czyli autor nie patrzył przez obiektyw. A drobna usterka i przekrzywienie jednego toru optycznego w stosunku do drugiego, spowodowały na obu takie, a nie inne kadry. Drugie ciekawsze. Lepsze światło, tło i głębia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mosad Zobacz posta
    ja myślę, że zdjęcia były po prostu wykonywane aparatem z celownikiem lunetkowym, czyli autor nie patrzył przez obiektyw. A drobna usterka i przekrzywienie jednego toru optycznego w stosunku do drugiego, spowodowały na obu takie, a nie inne kadry.
    d700? :d:d

Domyślnie

Spojrzenia dzieci są po prostu paraliżujące, coś w stylu "nie chcemy wojny - pomocy". Pięknie!
    Na 2ce spaprałeś konwersje do mono, widać ostre przejścia tonalne na ramionach dziewczynki.
    A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42

Domyślnie

Ciekawe zdjęcia.

Cytat Zamieszczone przez DarekK D5000 Zobacz posta
    Spojrzenia dzieci są po prostu paraliżujące, coś w stylu "nie chcemy wojny - pomocy". Pięknie!
    A moim zdaniem spojrzenia mówią: "Dlaczego zabrałeś mi zabawki? Oddaj je!"
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Uprawnienia umieszczania postów