Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Maszynista

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Całościowo nawet nawet. Ale brak dwóch rzeczy. Po pierwsze głównego motywu. Po drugie detali. Są albo nieostre, albo mamy masę odbić. Uwagę skupiają ostre dwie wajchy oraz zmarszczki przy oku osoby. Dla mnie nie ma to sensu zbyt wielkiego. Jeżeli powtarzać podobną sytuację, to poeksperymentowałbym z filtrem polaryzacyjnym. Tylko i tak ciemno...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Całościowo nawet nawet. Ale brak dwóch rzeczy. Po pierwsze głównego motywu. Po drugie detali. Są albo nieostre, albo mamy masę odbić. Uwagę skupiają ostre dwie wajchy oraz zmarszczki przy oku osoby. Dla mnie nie ma to sensu zbyt wielkiego. Jeżeli powtarzać podobną sytuację, to poeksperymentowałbym z filtrem polaryzacyjnym. Tylko i tak ciemno...
    Ok. dzięki za wypowiedź. Sugerujesz, że nie ma mocnego punktu na którym by można skupić uwagę albo jest on błędnie pokazany. Wziąłem pod uwagę Twoje sugestie i chyba muszę się z nimi zgodzić. Mimo wszystko biorąc pod uwagę mała ilość czasu na wykonanie tego ujęcia (gdyż z hukiem zamknięto mi drzwi przed nosem) to i tak jestem dość zadowolony. Poprostu podoba mi się. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów