Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Spontanicznie

Domyślnie Spontanicznie

Sesja z Anią, bez większych przygotowań, bardzo spontanicznie i niezaplanowanie,
    Zapraszam

1

2

3

4

5

6

konstruktywne opinie mile widziane
    pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

Na 1 podobają mi się kolorki. 3 i 4 za dużo słońca (cienie na twarzy i lekkie przepalenia). 6 - BW fajne, ale za dużo nieba w kadrze. Zabrakło kadrów od pasa i faceshotów. Na takim polu aż się o to prosiło... next time.
    A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42

Domyślnie

dzięki, pozdro
    NIKON

Domyślnie

w tych ze zbożem dobrzeby było jakbyś kadrował tylko ze zbożem, bez drzew na horyzoncie z tyłu (tak aby kłosy wyznaczały horyzont)

Domyślnie

dzięki, rozumiem o co chodzi..
    NIKON

Domyślnie

Kolory na zdjęciach ładne, ale kadrowanie do poprawy moim skromnym zdaniem No i modelka jakaś taka nieoswojona
    Posiadanie Nikona nie czyni fotografem. Czyni właścicielem aparatu marki Nikon.

Jestem właścicielem- na fotografa przyjdzie czas

Domyślnie

A dla mnie trochę tego za dużo - np. 3 i 4 to prawie to samo, ja bym preferował obejrzeć jedno lepsze zdjęcie, bądź, jak są identyczne poziomem dla autora, to losowe z nich zamiast obu na raz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rusek777 Zobacz posta
    A dla mnie trochę tego za dużo - np. 3 i 4 to prawie to samo, ja bym preferował obejrzeć jedno lepsze zdjęcie, bądź, jak są identyczne poziomem dla autora, to losowe z nich zamiast obu na raz.
    nie mogłem się zdecydować

Cytat Zamieszczone przez QU8A55 Zobacz posta
    No i modelka jakaś taka nieoswojona
    może dlatego, że się nie spodziewała sesji w tym dniu..

zresztą co się bede tłumaczył, nie spisałem się tym razem, wrócę w to miejsce jeszcze raz a jak będzie trzeba to i więcej i może będzie lepiej,
    Dzięki Koledzy !
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów