Podczas wizyty na zamku w Ogrodzieńcu urzekło mnie również jego otoczenie. Znajdują się tam przepiękne formacje skalne. Czy udało mi się sfotografować ich klimat, możecie ocenić sami. Proszę o uwagi.
Zdjęcie z Pentaxa.
Szukaj
Podczas wizyty na zamku w Ogrodzieńcu urzekło mnie również jego otoczenie. Znajdują się tam przepiękne formacje skalne. Czy udało mi się sfotografować ich klimat, możecie ocenić sami. Proszę o uwagi.
Zdjęcie z Pentaxa.
Nikon puszka, Nikon lampa, Nikkor szkiełka.
Kolory fajne. Ale ciasno w kadrze i brak ostrości na pierwszym planie.
Pozdrawiam!
Ja tez, kolorki ladne, ale pierwszy plan wyglada jak by oswietlalo go slonce polodnia......a nie tam chyba bylo, za jasno troche i bardzo ostry pierwszy plan oraz to co z tylu na horyzoncie nie wplywa dobrze na to zdjecie
Ale tragedii nie ma, chetnie zobacze inne zdjecia z twojej reki....
Nikon http://greg77.com/
Troszkę mniej góry, a więcej dołu i było by super. A tak jest "tylko" BDB.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Przydałoby się trochę szerzej ze wszystkich czterech stron ale światło i kolory baaardzo się podobają.
Pewnie macie rację co do szerokości kadru. Faktycznie ciasno. Ale szerokiego konta nie byłoa latać nie potrafię
. No i to jest właśnie to coś. Zawsze coś umyka, żeby fotografia była ok. Może kiedyś jeszcze w tym miejscu dopiszą fajne warunki świetlne. A ja dzięki Waszym uwagą w końcu na 100% je wykorzystam. Dzięki.
Nikon puszka, Nikon lampa, Nikkor szkiełka.
Skontaktuj się z nami