Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: morze oddaje...

Domyślnie

Ja poniedziałek mam jeszcze wolny więc na popołudnie/zachód mogę jechać
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Skorzystałem z pierwszego RAW-a jaki podesłałeś i zrobiłem takie coś. W dalszym ciągu uważam, że najlepszym wyjściem byłoby mocne BW w stylu Ostrego lub Proaca150. No i w dalszym ciągu uważam, ze pogodę miałeś dobrą.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja tez chce rawy, slij na [email protected]

Domyślnie

Andrzej bez obrazy ale dla mnie twoja obróbka jest pod reporterkę bardziej. obecnie ludzie by kupić zdjęcie krajobrazu muszą być zaszokowani światłem ruchem wody refleksami musi być cokolwiek innego niż to co znają i mogą osiągnąć swoim wspaniałym kompaktem ( niestety). dziś bardziej na trzeźwo ;( ale jak wyżej dlatego uważałem ze się ratuje obróbką. poza tym 500 wejść 20 parę komentarzy nie jest złe nareszcie ludzie piszą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez setth Zobacz posta
    Andrzej bez obrazy ale dla mnie twoja obróbka jest pod reporterkę bardziej. obecnie ludzie by kupić zdjęcie krajobrazu muszą być zaszokowani światłem ruchem wody refleksami musi być cokolwiek innego niż to co znają i mogą osiągnąć swoim wspaniałym kompaktem ( niestety). dziś bardziej na trzeźwo ;( ale jak wyżej dlatego uważałem ze się ratuje obróbką.
    Chcesz powiedzieć, że ludzie kupują (!!) zdjęcia obrobione jak to pierwsze w wątku?

poza tym 500 wejść 20 parę komentarzy nie jest złe nareszcie ludzie piszą
    Czyli sytuacja się powtarza - ilekroć ktoś zamieści na tym forum kompletnie zepsute "zdjęcie" obróbką w pseudo-hdr może liczyć na "popularność" wątku.

Domyślnie

[...] obecnie ludzie by kupić zdjęcie krajobrazu muszą być zaszokowani [...]
    Otóż to - bez urazy. To Forum to nie sklep z pamiątkami i dlatego ciężko jest się przebić z takim dziwolągiem, może na nadmorskim straganie to idzie... Zauważ, że w swoim komentarzu przewidziałem ludzi, którym może się spodobać tak przedstawiony temat. Tak samo jak disco polo, łabędź o północy na rykowisku w świetle księżyca, czy też durnowate seriale w TV. Powiesiłbyś w chacie to straszydło?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Chcesz powiedzieć, że ludzie kupują (!!) zdjęcia obrobione jak to pierwsze w wątku?

Czyli sytuacja się powtarza - ilekroć ktoś zamieści na tym forum kompletnie zepsute "zdjęcie" obróbką w pseudo-hdr może liczyć na "popularność" wątku.
    kupują znaczy oglądają interesują się, bo jest ciekawsze od takiego poprawnego zdjęcia jak zapodał Andrzej (czyli dobrej reporterki).

zawsze jak piszesz ze jest zepsute albo do dupy powinieneś dodawać według mnie i najlepiej uzasadnienie
    nie wiem jak inni ale ja wrzucam tu zdjęcia nie po to by pompować swoje ego tylko by poznać opinie kolegów, tych mniej i bardziej doświadczonych może jakieś rady sugestie coś wnoszące do kolejnych prac, nie raz widać ciekawe zdjęcia które maja po 100 - 200 wejść bez komentarza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Otóż to - bez urazy. To Forum to nie sklep z pamiątkami i dlatego ciężko jest się przebić z takim dziwolągiem, może na nadmorskim straganie to idzie... Zauważ, że w swoim komentarzu przewidziałem ludzi, którym może się spodobać tak przedstawiony temat. Tak samo jak disco polo, łabędź o północy na rykowisku w świetle księżyca, czy też durnowate seriale w TV. Powiesiłbyś w chacie to straszydło?
    właśnie o to chodzi Andrzej nie liczyłem na zachwyty nad praca, bardziej o to by pokazać wam ten wrak. teraz już wiecie gdzie jest czekam na porządne prace. pozdrawiam i dzięki za wysiłek z obróbką zdjęcia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Kraków

Domyślnie

Mnie się bardziej podoba obróka Nikozaura. W pierwszej nie podobają mi sie nienaturalne kolory, w drugiej kolory są naturalne i dynamika większa z powodu zwiększenia kontrastu.

Domyślnie

Jezeli weersja Nikozaurusa jest zla to pojechalem moja dosc mocno......osobiscie uwazam, ze sam kadr jest malo interesujacy a temat nie wykozystany

Jezeli ludzie kupuja takie bohomazy jak to co pokazales to naprawde jestem zdumiony.....

Aaaaa tez wykozystalem najciemniejszego RAWa

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów