Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Barbara

Domyślnie

Dzięki za rady, robiłem takie zdjęcia pierwszy raz i miałem prawo popełnić jakieś błędy. Jednym ze sposobów na ich poprawienie jest publikacja i przyjęcie krytyki jako porad na przyszłość. Jak bym je trzymał 'w szufladzie' to pewnie długo bym się jeszcze nie dowiedział jakie błędy popełniłem robiąc te zdjęcia. Czytam, oglądam dużo i jak widać ćwiczę od roku kiedy kupiłem D90 ...powinno być już teraz tylko coraz lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekhc666 Zobacz posta
    Ja już nie wiem czy tu wszyscy tak ostro oceniają czy ja robię te zdjęcia takie beznadziejne

...a czytałeś go kiedyś, co?
    A ty w ogole coskolwiek czytaleś? Umiesz w ogóle czytac, czy prosisz kolegę zeby Ci przetłumaczył co tu jest napisane?
    Ostatnio edytowane przez remiksson ; 09-07-2011 o 01:00
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Regulamin mówi: "maksymalny rozmiar pliku - 1000px szerokości i 850px wysokości" i takich rozmiarów są moje zdjęcia w tym wątku, a twoja uwaga jest nie na miejscu.

Domyślnie

Pojechałeś z tym blurem zwłaszcza na 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Pojechałeś z tym blurem zwłaszcza na 3
    Pojechałem, pojechałem ...tylko że nie z blurem :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekhc666 Zobacz posta
    Pojechałem, pojechałem ...tylko że nie z blurem :P
    Ale efekt i tak nie taki jak trzeba Za mocno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    A ty w ogole coskolwiek czytaleś? Umiesz w ogóle czytac, czy prosisz kolegę zeby Ci przetłumaczył co tu jest napisane?
    Regulamin forum każe oceniać zdjęcia a nie autora , chyba że nie umie się czytać jak ty remik.

Dla mnie 3 jest ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rob7320 Zobacz posta
    Regulamin forum każe oceniać zdjęcia a nie autora , chyba że nie umie się czytać jak ty remik.

Dla mnie 3 jest ok
    Dzięki za poparcie, dziwne że żaden moderator nie zareagował na niegrzeczne uwagi remik, ostatni raz taki tekst słyszałem w przedszkolu Innym dzięki za cenne uwagi które starałem się wykorzystać na wczorajszej 'sesji'.

Domyślnie

Troche nie rozumiem tej krytyki, przecież 3 jest bardzo fajna. Ja nawet tego nosa nie zauważyłem, szczerze mówiąc. I jeszcze te ciężkie do zrozumienia "tłumaczenia" na temat wielkości obrazu....gość ledwo wziął aparat do ręki a ma wiedzieć wszytko o wszystkim?
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Trochę tu ludziska poszaleli z komentarzami widzę - spokojnie rób dalej swoje. Co do zniekształceń, to chcąc ich uniknąć (a przy płci pięknej zwykle chcemy), należy zachować dystans przynajmniej metra (a najlepiej półtora). Natomiast można i zniekształcać i bliżej podejść - ale warto być świadomym niebezpieczeństw i zwracać baczną uwagę na nosy.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów