Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Kilka różnych ...

Witajcie !
    Wrzucam kilka pod ocenię
    To były pierwsze uzycia mojej nowej blendy
    Roznią się obróbko , bo rózne swiatło i rózne pory dnia
    Proszę równiez o porady odnosnie obróbki skóry , jesli mozna i ktos chciałby

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

A już miałem napisać że za mocno dobłyśnięte A to blenda była ... Za agresywnie pojechałeś z tym światłem moim zdaniem. 4 nie ostre . Na 5 cięcie ucha musiało zaboleć a mina modelki na 6 mówi sama za siebie ... Co do obróbki skóry , korzystam z reguły z Healing Brush -a lub Spot Healing Brush -a do korekty wad skóry lub drobnych przebarwień. Jak chodzi o gładzenie to można użyć blura , byle delikatnie bo wyjdzie plastik. Najlepiej na 2 warstwy i dopasować krycie. Czasem na zaplastykowioną skórę pomaga nałożenie delikatnego szumu - wtedy efekt nie jest już tak drastyczny. Wszystko jednak zależy od indywidualnych cech modelki i zdjęcia.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Przykro mi ale patrzac na te zdjecia odnosze wrazene ze to nie tylko blendy pierwszy raz uzywales ale rowniez aparatu. A modelka ma mine jakbys ją z ulicy porwał i kazał pozować na siłę... Jedynie ostatnie zdjecie da sie podciagnac pod cos wiecej niz album. A reszta albo album albo kosz, jak wolisz. Tyle wg mnie.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

mimo wszystko dziękuje Remik ...
    ~ JA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    mimo wszystko dziękuje Remik ...
    Wybacz, musialem byc szczery. Poczytaj o kompozycji, popracuj z modelka, porozmawiaj z nia, zachęć to jakiejs mimiki, do jakiegoś pozowania, niech sie osmieli. Pozowanie to coś więcej niż usiąść i bezmyślnie patrzeć w obiektyw...
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Wiem, ale dziweczyna ma aparat za zębach i musiałem zapomniec o usmiechu i innych minach , bo aparat ją ograniczał .
    Juz z nią nie bede miał kontaktu , teraz bedzie inna
    ~ JA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    Juz z nią nie bede miał kontaktu , teraz bedzie inna
    ach ta współczesna młodzież, co tydzień inna laska

a poważnie to do powyższych uwag dodam jeszcze, iż trochę bardziej pilonowac musisz WB bo dziewczyna ma rózne kolory skóry na zdjęciach... jeśli dobrze widzę...
    sam mam z tym często problemy, bo też się dopiero uczę, dlatego zwróciłem uwagę właśnie na to...
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Niestety bez rewelacji. Ew. 6 najlepsza.

Domyślnie

Oj aparat, aparat, w fajnej stylizacji wszystko przejdzie sam staram się jedną dziewczynę właśnie z aparatem na zdjęcia namówić , poza tym za przedmówcami, niestety
    Cyfra i od niedawna analog
    http://www.photography.rapkiewicz.pl

Domyślnie

nie martw się,z czasem będzie ok. 6 najlepsza ,WB tak jak pisał kolega ,jak sobie nie radzisz to pstrykaj w Rawie.
    Puszka300D90isłoiki.......

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów