Szukaj
Tu nie chodzi o światło a o motyw na zdjęciu który na jedynce jest akurat mało ciekawy,
Za to dwójka już ciekawsza jest, zastanawia mnie tylko ten jasny pas na wodzie?
Czy on tam był czy powstał przy okazji rozjaśniania krzaczorów na dole
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Oba maja klimat ale rzeczywiście kadrowo dwójka.Pozdrawiam
Kwestia gustu. Dla mnie choinka z fajnie ułożonymi głazami, zielenią i mgiełka jako tło jest interesującym motywem.
Co do drugiej foty całość była lekko rozjaśniana a szczególnie kosodrzewinka, jak widać fota robiona jest pod słońce co prawda schowane za chmurami.
Dobrze w klimacie..Na jedynce dałbym ociupinę ostrzej pierwszy plan.
Bez tzw. "światła" jest łatwiej,bo jest rozproszone...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Ostatnio edytowane przez Martix ; 04-07-2011 o 23:34
Jedynka pomimo skąpego "motywu" ma fajny nastrój, spokojny, taki... dżdżysto - mglistyNa trójce, pomimo tego że w kadrze jest sporo "elementów", podoba mi się i sam kadr i klimat, kaczka i mgła ma w tym spory udział
Brakuje mi jednak ostrości na głazach po lewej, poza tym, bardzo fajnie jak dla mnie
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Zdjęcia - co widać - zrobiłeś w trudnych warunkach. Mnie najbardziej kadrowo odpowiada "trójka" umownie, gdyż nie ponumerowałeś zdjęć. Skoro jednak warunki były trudne mogłeś mz. " przyłożyć się" chociażby do tej właśnie foty w obróbce końcowej. Świetny dukt kamienny powinien być "prowadnicą" ostrą jak żyleta do celu - schroniska.
Klimat na zdjęciach jest przedni i bije z nich autentyczność. To mi się w nich podoba...
Pozdr
NIKON
Skontaktuj się z nami