Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Vernazza

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Vernazza

1.

2.

Zapraszam do komentowania i pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka klasa pocztówka,serio serio .Dwójka taka masywna jest,przyciężka.Ale to tylko moje zdanie.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Jedynka klasa pocztówka,serio serio .Dwójka taka masywna jest,przyciężka.Ale to tylko moje zdanie.
    Ciezko i upalnie tak bylo

Domyślnie

Fakt, 1 dobra pocztówka. Bardziej za 2, choć odnoszę wrażenie, że skałce jest ciut za ciasno. pozdr.

Domyślnie

Powtórzę się - jedynka bardzo ładna pocztówka, super kolory. W dwójce bardzo podoba mi się konwersja, duży kontrast i głębokie cienie, ładnie pokazana skała. Minimalnie widać, że łajbą kołysało Pozdro

Domyślnie

doczytałem, że D80, ale jakie szkło?:
    1) 35mm f 7,1,
    2) 17mm f 4,5

super wakacyjnie i wyjazdowo się zrobiło - bardzo mi się podobają.../pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Pełna zgoda z Jurkiem!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Pełna zgoda z Jurkiem!
    Dwojka na ochlode Pozdro.

Domyślnie

Na jedynce nie tylko zatrzymałeś czas naciskając spust migawki, ale też obróbką go cofnąłeś o kilka dekad Mam wrażenie że oglądam zdjęcie / pocztówkę z lat 60 - 70 Podoba mi się bardzo. Na dwójce wyszło za ciemne niebo jak na mój gust, to tylko spotęgowało wrażenie "ciężkości", kadr jest też chyba odrobinę za ciasny.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    Na jedynce nie tylko zatrzymałeś czas naciskając spust migawki, ale też obróbką go cofnąłeś o kilka dekad Mam wrażenie że oglądam zdjęcie / pocztówkę z lat 60 - 70 Podoba mi się bardzo. Na dwójce wyszło za ciemne niebo jak na mój gust, to tylko spotęgowało wrażenie "ciężkości", kadr jest też chyba odrobinę za ciasny.

Pozdrawiam.
    Ciemne niebo - i oto chdzi , zreszta takie bylo , ciemne . Odnosnie jedynki to wlasnie taki efekt chcialem uzyskac , chociaz ja bym wolal to zrobic negatywem , starym negatywem no ale jak cyfrowo cos jest OK to sie ciesze . Pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów