Close

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 150

Wątek: Cos sredniego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Przybądź mścicielu!
    Mam na to papier Generalnie z dysleksji został mi problem z "jóż", "kont" i "bochater". Wiem jak to się pisze ale nigdy nie piszę dobrze.

Domyślnie

Mam na to papier Generalnie z dysleksji został mi problem z "jóż", "kont" i "bochater". Wiem jak to się pisze ale nigdy nie piszę dobrze.
    Papier może jedynie wpłynąć na łagodniejszy wymiar kary. Nie wpływa na termin egzekucji
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Do zbiorczego zamówienia na Araxy 60 dopisuję się ja!
    Aria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blady_kriss Zobacz posta
    Do zbiorczego zamówienia na Araxy 60 dopisuję się ja!
    I ja!

Domyślnie

ok, klamka zapadla... zanim kupie sobie "aparat dla prawdziwego mezczyzny" najpierw Arax 60 - jak sie nie dogadamy, nastepny wlasciciel latwo sie znajdzie
    ps.
    tomwidlak-chyba nalezy Ci sie premia specjalna z Kijova a moze nawet jakas ciepla posadka w dziale marketingu- mnie przekonales

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomett Zobacz posta
    ok, klamka zapadla... zanim kupie sobie "aparat dla prawdziwego mezczyzny" najpierw Arax 60 - jak sie nie dogadamy, nastepny wlasciciel latwo sie znajdzie
    ps.
    tomwidlak-chyba nalezy Ci sie premia specjalna z Kijova a moze nawet jakas ciepla posadka w dziale marketingu- mnie przekonales
    Ja tak wlasnie Sobie mysle ze Zeiss (Contax), Leica i Arax to powinni mi placic za ten dobroczynny marketing

I jak juz masz zamawiac, to moze im wspomnij przy zamowieniu, o mnie

Co do sprzedazy Araxa, Amelka dala za Swoj 1203zl, po roku sprzedala za 1150zl od reki, takze jak by Ci sie jakims cudem nie spodobal, wiele mysle nie stracisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Ja tak wlasnie Sobie mysle ze Zeiss (Contax), Leica i Arax to powinni mi placic za ten dobroczynny marketing
    Dobroczynny to on chyba z nazwy... muszą Ci płacić, bo inaczej nie był byś taki zawzięty

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klocek Zobacz posta
    Dobroczynny to on chyba z nazwy... muszą Ci płacić, bo inaczej nie był byś taki zawzięty
    To dobroc serca i glebokie przekonania i Contax mi placi, z zaswiatow

Domyślnie

Mnie zastanawia skad taka duza rozbieznosc w cenie pomiedzy Araxem a Hartblei. 399$ vs. 240$. Niby pchaje wiec do zestawu w Araxie, ale po co komu takie duperele jak pierscien makro... Czy jest jakies sensowne wytlumaczenie dla takiej roznicy w cenie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomett Zobacz posta
    Będziesz zadowolony... może nie tak od końca z 'ergonomii' ale z efektów napewno
    Wizjer z pomiarem wydaje mi się że jest ciut jaśniejszy i wygodniejszy do ostrzenia niż w m645, patrzenia przez kominki nie porównałem bo do m645 kominka nie posiadam.
    Nie wiem jak w Araxie ale w Kievie60 należy jedynie dbać o pewne zasady aby mechanizm naciągu sie nie rozregulował. Jak będziesz o tym pamiętał to aparat będzie w pełni sprawny przez długi czas. Chodzi tu o to aby nie kręcić kółkiem zmiany czasu bez wcześniejszego naciągnięcia migawki. Nie wiem na ile to trafne ostrzeżenia, ja się do nich stosowałem i pięknie Kiev60 mi klatki dzielił (nowy właściciel też nie ma z tym problemu z tego co wiem). Testować co się stanie jak se pokręcę bez naciągu nie testowałem... ale w niektórych przechodzonych egzemplarzach problem nakładanych klatek może właśnie z tego się bierze.
    Aaa... i jeszcze ostrzegali przed swobodnym puszczaniem dźwigni naciągu... lepiej przytrzymać. To też negatywnie wpływa na pracę mechanizmu.
    Ostatnio edytowane przez roofman ; 02-07-2011 o 08:23 Powód: dopiska zdania

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów