Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Kij.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba - kadr, kolory - widze to na ścianie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Bardzo ładnie, kolory miodzio

Domyślnie

Ladnie podane
    Piasek super !
    NIKON

Domyślnie

...do mnie mówi,Gratuluję Andrzeju.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    Zapewniam Cię iż nie mam się nad czym zastanawiać, ewidentnie widać iż obszar słońca jest wypalony.
    Popatrz w slonce bedac na plazy to Ci oko sie wyjara sie ... a jak chcesz poprawiac nature to zycze powodzenia. Dodam, ze w pewnych zdjeciach tego typu robienie sztucznego slonca jest do kitu . Oczywiscie to tez jest zalezne od autora fotografii ale i tez od naturalnych warunkow co dalej wplywa na harmonie koloru, kontrastu - wszystko musi wspolgrac i tak tutaj wlasnie jest na tym bardzo dobrym zdjeciu z drzewem do mieszania bigosu no sorry ae musialem znow to napisac Pozdro dla Ciebie i dla autora zdjecia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Popatrz w slonce bedac na plazy to Ci oko sie wyjara sie ... a jak chcesz poprawiac nature to zycze powodzenia. Dodam, ze w pewnych zdjeciach tego typu robienie sztucznego slonca jest do kitu . Oczywiscie to tez jest zalezne od autora fotografii ale i tez od naturalnych warunkow co dalej wplywa na harmonie koloru, kontrastu - wszystko musi wspolgrac i tak tutaj wlasnie jest na tym bardzo dobrym zdjeciu z drzewem do mieszania bigosu no sorry ae musialem znow to napisac Pozdro dla Ciebie i dla autora zdjecia.
    Dobrze pisze
    Kolorki superanckie i piaseczek też niczego sobie
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    No widzisz, a więc mamy tu wyjarane słoneczko jak sam piszesz a więc to o czym i ja wspominałem, poprawiać natury nie chcę bo to mija się z celem i nie oto tu chodzi, po prostu chodzi mi o obiektywne oceny prac i nie dorabianiu zbędnego artyzmu, bo w pracy kogoś innego było by to punktem nr 1 do wytknięcia jak to miało miejsce tu nie raz a w tym przypadku zostało przemilczane, bo każdy skupiał się na piaseczku i tonacji, a odrobina krytyki z mojej strony stała się mega be, śmieszne to no ale Również Ciebie pozdrawiam

Domyślnie

Przede wszystkim tonacja, kolorystyka, to delikatne memlanko tworzy dla mnie super calosc i nastroj. Pieknie. Kijaszek bardzo dobrze kadr dopelnia, wroc, w sumie to caly kadr jest zbudowany niejako "naokolo" niego.
    Podsumowujac to kadr mi sie podoba, ale glowna sila tej foty sa dla mnie kolory i tonacja.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Przede wszystkim tonacja, kolorystyka, to delikatne memlanko tworzy dla mnie super calosc i nastroj. Pieknie. Kijaszek bardzo dobrze kadr dopelnia, wroc, w sumie to caly kadr jest zbudowany niejako "naokolo" niego.
    Podsumowujac to kadr mi sie podoba, ale glowna sila tej foty sa dla mnie kolory i tonacja.
    Podpiszę się pod przedmówcą
    Pomysł oklepany ale realizacja na mistrzowskim poziomie
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    [...] bo w pracy kogoś innego było by to punktem nr 1 do wytknięcia jak to miało miejsce tu nie raz a w tym przypadku zostało przemilczane,[...]
    Przeceniasz mnie, nie jestem ani tu, ani gdzie indziej nikim szczególnym aby oczekiwać i wysłuchiwać samych ochów i achów. Uczę się tak samo jak większość z nas i słucham co inni mają do powiedzenia. O legendarnym TWA pisaliśmy wielokrotnie i zawsze było to bicie piany prowadzące donikąd. A to, że są lepsi i gorsi w każdej profesji nie jest niczym wyjątkowym. Pozdrawiam.
    LED ZEPPELIN

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów