Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Hmmm, mnie jakoś przychodzi to normalnie...

Ale jak nie możesz ściągnąć tego, może spróbujesz któregoś z tych:

• Telepatic Tools 3.5 for Photoshop
    • Maintenance-free Everything MegaEnhancer (wersja 64 bitowa) for Lightroom albo [to samo] for Photoshop
    • All-in-One Automaticall Picture Improver 6.5
    • OneButton Wizard for Everything 2.0 firmy Magic Implementation (trzeba odróżnić od tego plugin o niemal identycznej nazwie, ale firmy BlackMagic Implementation)
    • i-DoItAll at Once 1.0 (ale to jest wersja tylko na maca)

Daj znać, czy z którymś się powiodło.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

joanna_j
    Gość

Domyślnie

jestem totalnym antytalentem w wyszukiwaniu z tego co wychodzi bo ani jednego z tych programow nie moge znalezc

Domyślnie

Nie wierzę! Poważnie szukałaś wszystkich?

I naprawdę nic nei znalazłaś? Spróbuj teraz jeszcze raz...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Może już koniec tej rzezi? Miejcie litość nad Panią

Domyślnie

kurcze i mam wycieczkę po ściereczki do monitora

joanna_j
    Gość

Domyślnie

bez komentarza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    bez komentarza
    Wprost przeciwnie, to wymaga komentarza: niestety miałeś pecha trafić na osobnika o poziomie dowcipu 1 klasy szkoły podstawowej. Być może za chwilę przczytamy jeszcze historyjkę o przesiedzianych przed kompem setkach godzin i zdobywaniu doświadczeń, które Ty chcesz przewłaszczyć jednym postem, itd, itp. No cóż, dla równowagi w przyrodzie tacy też muszą istnieć.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    osobnika o poziomie dowcipu 1 klasy szkoły podstawowej
    Wypraszam sobie stanowczo! Mam poziom przedszkolny: uwielbiam sztubackie żarciki!

Nie napiszę też o godzinach przed komputerem i doświadczeniu, bo każdy ma takie, jakie sobie wyrobi, mnie nic od tego. Celem tego drobnego żartu - wymyśliłem bowiem na poczekaniu wszystkie nazwy - było uświadomienie, żeby nie wierzyć w każdą bzdurę tylko dlatego, że napisana jest po angielsku (w tym część błędnie, ale bajerancko).

Pokuszę się o parę słów wyjaśnienia. Otóż wielka i niczym niepohamowana jest wiara w narodzie w to, że na każdą okoliczność znajdzie się jakiś magiczny plugin, który poprawi obrazek, a najlepiej jednym guzikiem. Nic z tego, czegoś takiego nie ma i nie będzie - a to z tego powodu, że są obrazki, które niedomagają na zupełnie różnych polach: jedne są za jasne, inne za ciemne, za mdłe, za bajkowe, zbyt kanciaste, a inne zbyt plastikowe... PO drugie - i może nawet ważniejsze - zupełnie różne bywają pola oczekiwań: jeden operator Photoshopa będzie chciał więcej 'bajkowości', inny więcej hdru, crossa, srossa, i bóg wie czego jeszcze, a jeszcze inny będzie chciał wszystkiego jak wczesny Dragan.

Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś plugin spełnił oczekiwania wszystkich, prosto, łatwo i bezobsługowo (chyba, że Telepatic Tools z dobrze zaimplementowaną telepatią).

Konkluzja: nie szukajcie do wszystkiego jakichś magicznych programów. Uczcie się wykorzystywać to co macie, bo na ogół taki PS lub LR to i tak nawet więcej niż potrzeba do osiągnięcia celu.

I na koniec - wszystkich, którzy mam nadzieję dali i dadzą się nabrać - przepraszam nieszczerze.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    2pompony może podpowiesz jak znaleźć i ściagnac ten program ?
    2pompony a mnie ten podpowiedz gdzie szukać tego filtra "plastyka" ;-P
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Plugin: Plastic Factory.
    pozdrawiam bombelkowo

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów