Szukaj
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
padłem...
![]()
...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?
Z jednej strony rozumiem 2pompony z przyczyn przez niego przytoczonych, ale chyba nie od razu Rzym zbudowano i to nie jej wina, że nie takie pytania, jak sama zadała, wydają się jej racjonalne.
FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers
Dlatego też ani razu nie próbowałem wyśmiewać się z Joanny. Owszem, zrobiłem sobie żarcik (nie pierwszy taki zresztą, w innych miejscach nabranych było sporo więcej) - ale ani razu nie śmieję się czy drwię z Joanny. Co to to nie!
Drwię sobie i kpinkuję już od lat z ciągot i tęsknot za tym, żeby wszystko załatwić jednym guzikiem, jednym okejem, jednym pluginem, jednym automatem, po linii najmniejszego oporu. A także z wiary, że to w ogóle możliwe. TO i owszem, to jest godne obśmiania - sama Joanna nie.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Tyle tylko, że joanna_j nigdzie nie zadała pytania o jednoklikowy złoty środek na uzyskanie efektów jak na przytoczonym zdjęciu. Może zacytuję pierwszy post:
Nie ma zatem powodów do "ogłupiania" pytającej pod przytoczonym pretekstem
A co do zdjęcia, to owa bajkowość może być przez każdego odbierana inaczej. Mniemam, że tutaj na "bajkowość" receptą może być: kadr i odpowiednie oświetlenie, mała liczba przysłony rozmywająca tło, zabawa suwakami w postprocesie w celu uzyskania odpowiednich kolorów, kontrastu itd., nieznaczne "zmiękczenie" zdjęcia za pomocą, jak już wcześniej wspomniano, wszelkiego rodzaju glamour glow-ów, winieta dodająca nieco tajemniczości oraz szereg innych czynności, które zależą od materiału wyjściowego i widzimisię foto-GRAFIKA![]()
clusca
Fufu X
Olej plaginy, wszystko czego trzeba masz w lajtrumie, pobaw się selektywnie na składowych saturacją i luminacją, do tego vibrance i saturation. pomajstruj i jak załapiesz jak to działa będzie ci łatwo z każdego zdjęcia zrobić zdjęcie plastyczne. i oczywiście w takich fotach mała GO, ale to wiesz skoro masz stałkę.
Ostatnio edytowane przez swider ; 12-07-2011 o 00:17
Poczyściłem i jednocześnie ładnie proszę o zaprzestanie wzajemnej kopaniny.
Skontaktuj się z nami