Szukaj
Dla mnie troche za duzo "tego samego"
Moze inna perspektywa - dalej w horyzoncie miasta
Detale bym wrzucil mocniejsze
Ale to takie moje "widzimisie"
Pozdro
Ostatnio edytowane przez Piotr Spek ; 30-06-2011 o 19:04
Zenit/Kiev/Fuji/Nikon/Voigtlaender
Pozdrawiam Piotr Spek
jedynie 9 bym wybrał, ale nie wiem czy w tej kompresji BW, reportaż nie musi dublować kadrów (4-5-6), żeby być ciekawym Hubert
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
A mi się koncepcja 1-ki podoba. Tylko nad kadrem jeszcze bym popracował.
... starszy o 20 kg doświadczeń i nie tylko...
Dzięki wszystkim za opinie. Jak wspomniałem wcześniej to moja 1 tego rodzaju produkcja czyt. reportaż dlatego wszelkie uwagi są dla mnie cenne![]()
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
1 jest OK moim skromnym zdaniem,
Znam definicje słowa fotoreportaż.
Nie rozumiem czemu wątek został przeniesiony. To, że swider stwierdziłeś, ze to nie fotoreportaż to chyba małe faux pas popełniłeś, bo hasło twierdzi swoje.Fotoreportaż – fotograficzna zaangażowana dokumentacja życia, najczęściej przedstawiająca historie zwykłych ludzi. Stanowi zestaw min. 3 fotografii, ukazujących czas, miejsce, niewyreżyserowane zdarzenia i bohaterów w ich naturalnym środowisku.
PS: Zaznaczyłem w cytacie odpowiedni fragment
Ostatnio edytowane przez Hubert Adamczyk ; 01-07-2011 o 14:15
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
pewnie w nim nie ma ludzi tak jak mi napisano...
i dlatego to inne![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zaznaczyłeś połowę zdania pasującą do tego co pokazałeś i o czym to ma świadczyć? Że 3 zdjęcia czegokolwiek (bo czas i miejsce przedstawia każde zdjęcie) to już reportaż?Jeśli chcesz się przekonać czym jest prawdziwy reportaż wejdź choćby na http://www.magnumphotos.com. I dajmy spokój z definicjami wikipediowymi, to nie przystoi ludziom na poziomie.
Naprawdę razi i boli mnie to, jak ludzie podcierają się reportażem.![]()
Skontaktuj się z nami