Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: pani

Domyślnie pani

jak Wam się widzi takie tło? nie jest za mało rozmyte? nie przeszkadza ta jasna część u góry? będę wdzięczny za wszelkie uwagi

Domyślnie

Ja bym kadrował ciaśniej, zarówno jasne u góry i u dołu bym troszkę przyciął. Jakoś bardziej wtedy można skupić się na samej błotniakowej. Co do tła może być. Ale jeszcze oprócz tego chyba troszkę zdjął bym z ekspozycji.
    POZDRAWIAM!
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Kadr sam w sobie mi się podoba, rozmycie tła też (czasem dobrze jest zobaczyć coś w tle, a nie jednolitą plamę - mz).
    Jedyny minus to zdecydowanie za jasno, czyli tak jak micwn zdjąłbym ok 1EV z ekspozycji
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Kadr sam w sobie mi się podoba, rozmycie tła też (czasem dobrze jest zobaczyć coś w tle, a nie jednolitą plamę - mz).
    Jedyny minus to zdecydowanie za jasno, czyli tak jak micwn zdjąłbym ok 1EV z ekspozycji
    Pozdrawiam
    No, no zgadzam się z tym ! Taki urok trzcinowisk - na dole zielono, na górze kremowo. Eee tam, 2/3 Ev wystarczy

A poza tym podoba mi się.

Domyślnie

O wersja 2 o wiele lepsza

Domyślnie

nie umiem sobie ostatnio poradzić z obróbką, spróbowałem jeszcze tak

wer3

Domyślnie

Na 3 za jasno...

Domyślnie

Popieram luzaczka - dwójka świetna.

Domyślnie

Po zdjęciu trochę ekspozycji, czy tam przyciemnieniu (nie wiem co zrobiłeś) dwójeczka bardzo przyjemna. Nie przeszkadza teraz ani góra, ani dół. Dwójka jest OK!
    Z8 + różne klamoty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów