Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Natalia

Domyślnie Natalia

Bez zbędnego komentarza:

Domyślnie

Lewa noga wygląda trochę tak, jakby modelka zaczepiła obcasem i odskoczyła kawałek w prawo

Domyślnie

Podoba się. Bardzo fajnie oświetlona sylwetka.

Domyślnie

Super swiatlo, fajne miejsce, ale nie gra mi to wszystko z modelka i jej ciuchem, czerwone buty gina na czerwonym tle i ulozenie jej nog jest niekorzystne.
    JN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yakoop Zobacz posta
    czerwone buty gina na czerwonym tle
    ten argument akurat do mnie przemawia na plus dla zdjęcia, ale jak dla mnie jest za krzywo, kompozycję można było dopracować.
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Niestety jestem na nie.

Kadr mi się nie podoba, kompozycja, przepalona twarz modelki oraz ten straszny szum.

Poprzednicy pisali o nogach modelki... moim zdaniem są ok

Domyślnie

Iluż użytkowników, tyleż opinii ... i dobrze kraj mamy wolny ale czy jest zatem sens, którąkolwiek się sugerować dla własnego rozwoju? - Czy robić zdjęcia, takie, które przede wszystkim "mi" się podobają (z drugą opcją nie przesadzajmy... bo fotka.pl sie zrobi )

Ogólnie mi się podoba, troche twarz modelki jest nie wyraźna, przepalona i jakby zmęczona od patrzenia w źródło światła
    Cyfra i od niedawna analog
    http://www.photography.rapkiewicz.pl

Domyślnie

Ze względu na tego typu ujęcia (tyle że reporterskie) podoba mi się nowy Lightroom. Bo nie jest to kobyła jak cały Photoshop, a już perspektywę wyprostować potrafi. To pierwsze co rzuca się w oczy. Światło niestety bardzo słabe. Twarz oświetlona na płasko, a reszta w trójwymiarowym półcieniu. Miejscówka - tak. Długonoga modelka - tak. Ale taki minimal wymaga większej staranności by było to coś więcej poza ot kolejnym zdjęciem do portfolio dziewczyny.

Uprawnienia umieszczania postów