Bez zbędnego komentarza:
Szukaj
Bez zbędnego komentarza:
Lewa noga wygląda trochę tak, jakby modelka zaczepiła obcasem i odskoczyła kawałek w prawo![]()
Podoba się. Bardzo fajnie oświetlona sylwetka.
Moja galeria www.mandecki-media.pl
Super swiatlo, fajne miejsce, ale nie gra mi to wszystko z modelka i jej ciuchem, czerwone buty gina na czerwonym tle i ulozenie jej nog jest niekorzystne.
JN
Niestety jestem na nie.
Kadr mi się nie podoba, kompozycja, przepalona twarz modelki oraz ten straszny szum.
Poprzednicy pisali o nogach modelki... moim zdaniem są ok![]()
Iluż użytkowników, tyleż opinii... i dobrze kraj mamy wolny
ale czy jest zatem sens, którąkolwiek się sugerować dla własnego rozwoju? - Czy robić zdjęcia, takie, które przede wszystkim "mi" się podobają (z drugą opcją nie przesadzajmy... bo fotka.pl sie zrobi
)
Ogólnie mi się podoba, troche twarz modelki jest nie wyraźna, przepalona i jakby zmęczona od patrzenia w źródło światła
Cyfra i od niedawna analog
http://www.photography.rapkiewicz.pl
Ze względu na tego typu ujęcia (tyle że reporterskie) podoba mi się nowy Lightroom. Bo nie jest to kobyła jak cały Photoshop, a już perspektywę wyprostować potrafi. To pierwsze co rzuca się w oczy. Światło niestety bardzo słabe. Twarz oświetlona na płasko, a reszta w trójwymiarowym półcieniu. Miejscówka - tak. Długonoga modelka - tak. Ale taki minimal wymaga większej staranności by było to coś więcej poza ot kolejnym zdjęciem do portfolio dziewczyny.
Skontaktuj się z nami