Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Bo liczy sie niebo i kolor.

Witam. Taka fota z niedawnego krotkiego pobytu nad morzem. Pierwsze skrzypce ma tutaj grac niebo i rozklad swiatla na nim. Oraz kolory jakie daje zachodzace slonce...
    Co do kadru, ja wiem ze po lewej na dole w mocnym punkcie mogla by np stac ladna dziewczyna i patrzac na ten wspanialy zachod dopelniac zdjecie. Lub gdzies na morzu zablakac sie jakas samotna zaglowka plynac w strone slonca...ale ich nie bylo na podoredziu. Osobiscie uwazam, ze kadr nie jest zly, taki klasyk z zachodu nad morzem w lekko przestrzennym wydaniu.

Bez dalszych wstepow, zapraszam. Wszelkie wpisy mile widziane.

Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Krzysztof jak znam życie będzie trochę uwag w stylu dół za ciemny tylko nie ode mnie, bo dla mnie przy zachodzie musi być lekko ciemnawo - takie mam skrzywienie
    Największy problem to brak tej dziewczyny ... ale, ale skoro nie ma trudno... jednak można się zatrzymać nad samym niebem

Domyślnie

No i niebo robi tę fotę - dół musi być ciemny bo to przeca zachód
    Natomiast trochę brakuje jednak do pełni szczęscia tej dziewczyny o której pisze Jacek....no ewentualnie jakiejś łódeczki, zamku z piasku itp itd
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie przepadam za takim kadrowaniem ze słońcem w centrum. Masz rację, brak mocnego akcentu. Technicznie ok.
    D200+Tamron 17-50/2.8 + Tamron 70-200/2.8 Di LD Macro + M 50 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Największy problem to brak tej dziewczyny ... ale, ale skoro nie ma trudno...
    Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Natomiast trochę brakuje jednak do pełni szczęscia tej dziewczyny o której pisze Jacek....
    Bo to jeszcze przed sezonem bylo i zadne urodziwe niewiasty jeszcze sie po plazy nie krecily.
    A ja tak sobie samotnie na wydmie focilem ten zachodzik.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

dla mnie super, przyjemny widoczek

Domyślnie

ładnie kolorystycznie, cisza i spokój - podoba sie

Domyślnie

tak jak inni, przy zachodzie dół musi być ciemny, ogólnie bardzo przyjemne, klasyczne zdjęcie.

Swoją droga- ciekaw jestem jakie były by komentarze gdyby nie ten wstęp
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

wiadomo jakie
    Mi się podoba, za dwa tygodnie tam będę

Domyślnie

Jest dobrze.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów