Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Polnych kilka

maniak666
    Gość

Domyślnie Polnych kilka

Tak przeglądając forum ostatnimi czasy, kopa dostałem na pola. Bo to i niedaleko i okazja do spaceru i odwiedzenia starych znajomych...

To na pierwszy ogien ów stary znajomy straznik

Kiedys, dawno temu pilnowal zboza, teraz bob mu dali pod opieke

I dwa przydrozne kadry

Poziom z dzisiejszego poznego popoludnia

Pion z soboty, nieco pozniejsza godzina

Zapraszam.

Sorry za brak polskiej czcionki.

Domyślnie

Jedynka w swoim układzie najlepsza, ale czegoś mi brak, pewnie jasnego złotawego zboża, bo ten bób to wygląda jak zielicho No ale to nie Twoja wina, że miejscówkę zepsuli
    Dwójka fajna... ale Andrzej jakiś kabel Ci się ostał na brzegu.

Domyślnie

Andrzej...głaskać po tyłku nie będę Kolory wyszły Ci ciekawe, ale kadry już mniej. Najlepiej chyba 1-ka chociaż mz jest lekko klaustrofobiczna, na dwójce brakuje prawej a na trójce jeszcze bardziej Tak więc kolorystycznie na tak, kadrowo czekam na więcej
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

maniak666
    Gość

Domyślnie

Przyjmijmy ze to w ramach trendu sprzed jakiegos czasu na krajobrazy z niewystemplowanymi elementami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Przyjmijmy ze to w ramach trendu sprzed jakiegos czasu na krajobrazy z niewystemplowanymi elementami...

Aaaaa...jeśli tak to jest OK
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Andrzej...głaskać po tyłku nie będę Kolory wyszły Ci ciekawe, ale kadry już mniej. Najlepiej chyba 1-ka chociaż mz jest lekko klaustrofobiczna, na dwójce brakuje prawej a na trójce jeszcze bardziej Tak więc kolorystycznie na tak, kadrowo czekam na więcej
    Po prawej pojawial sie "autocien" i paskudna zelazna brama i slupy droga zabudowania wcale nie fotogeniczne...
    Akurat to byla jedyna sensowna mozliwosc kadrowania tego miejsca.
    Na jedynce nie mam mozliwosci cofniecia sie coby szerzej nieco-za plecami wznoszacy sie teren z szpalerem drzew i krzewska. statyw prawie wisi na plocie z drutu kolczastego, no i wszechobecne zielsko, barszcz Sosnowskiego...
    Swiadom jestem tego ze kadry nieporywajace sa, no ale coz- tak krawiec kraje...

Domyślnie

1. Strażnik przedni - minimalnie dołu bym przyciął i deczko od żółcił chmurki
    2. Moim zdaniem najlepsza – popracowałbym nad niebieskim u góry, dodał z 2cm prawej, pozbył się drutów, kawałka chaty i drzewka na prawej krawędzi
    3. Również ciekawie – deczko skierowałbym kadr w prawo
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    1. Strażnik przedni - minimalnie dołu bym przyciął i deczko od żółcił chmurki
    2. Moim zdaniem najlepsza – popracowałbym nad niebieskim u góry, dodał z 2cm prawej, pozbył się drutów, kawałka chaty i drzewka na prawej krawędzi
    3. Również ciekawie – deczko skierowałbym kadr w prawo
    Michale-ale ja post wyzej opisalem skad tak a nie inaczej kadrowane. Tez bym wolal wiecej prawej...
    A i o nie uzyciu stempelka tez co nieco bylo

Uprawnienia umieszczania postów