Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ale Remik ja to wiem ze czas robic nie TFP i wiele o tym rozmawialismy
    w czasie kiedy sie znalismy sam mowiles ze bardzo duzo pstrykasz TFP i ciesze sie ze sie to zmienilo ... WKONCU
    jednak nadal jak mi ostatnio napisales robisz TFP czasem

och z tym obiadem to prawda
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Ale Remik ja to wiem ze czas robic nie TFP i wiele o tym rozmawialismy
    w czasie kiedy sie znalismy sam mowiles ze bardzo duzo pstrykasz TFP i ciesze sie ze sie to zmienilo ... WKONCU
    jednak nadal jak mi ostatnio napisales robisz TFP czasem

och z tym obiadem to prawda
    czasem ale naprawdę bardzo czasem, nie jak napisałeś "dużo TFP". trzeba jeść, trzeba płacić rachunki, trzeba inwestować w rozwój. Obecnie zyję z fotografii, więc sam rozumiesz. Teraz stosuję zasadę FTP: Fotografowi Trzeba Płacić

A w ogole to odezwij sie na FB czy Gadu, chcialem sie Ciebie poradzić odnośnie kalibratora, bo zdaje się masz Spydera, nie?
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    czasem ale naprawdę bardzo czasem, nie jak napisałeś "dużo TFP". trzeba jeść, trzeba płacić rachunki, trzeba inwestować w rozwój. Obecnie zyję z fotografii, więc sam rozumiesz. Teraz stosuję zasadę FTP: Fotografowi Trzeba Płacić

A w ogole to odezwij sie na FB czy Gadu, chcialem sie Ciebie poradzić odnośnie kalibratora, bo zdaje się masz Spydera, nie?
    wkoncu wkoncu Remik

odezwe sie jak tylko skoncze te cholerne wesela...
    i wal smialo na FB
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Uprawnienia umieszczania postów