Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Edyta

Domyślnie Edyta

Witam, jedno zdjęcie z łakowej sesji z Edytą, co sądzicie?

D90

Domyślnie

Edyta piękna, fotka jakościowo OK, ale zestawienie bielizny z łąką - mi nie pasuje, coś się gryzie

Domyślnie

Najbardziej gryzie sie ogólne światło w połączeniu z jasnymi tlenionymi włosami modelki i ta ciemność bijąca z oczu. No jak bym na to nie spojrzał, nie pasuje mi
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

udo niekorzystnie, trochę obróbki by nie zaszkodziło jednak a z bielizną dobra rada, ale lepiej tak, niż w golfie
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

podzielam zdanie przedmówcy ...coś za ciemno w okolicach oczu ...daj więcej może będzie ciekawiej
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

A mi się podoba bardzo, chociaż też wolałbym bez bielizny W oczach dla mnie nie jest za ciemno, na udzie nic złego nie widzę, kolorystyka bardzo fajna, a modelka fantastyczna.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

MU za kolegami, plener fajny modelina tez na +

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Najbardziej gryzie sie ogólne światło w połączeniu z jasnymi tlenionymi włosami modelki i ta ciemność bijąca z oczu. No jak bym na to nie spojrzał, nie pasuje mi

Nie bardzo rozumiem uwagę dotyczącą światła i tlenionych włosów.
    Co do bielizny to przecież jest w kwiatki - takie łąkowe...
    Dzięki za komentarze.
    D90

Uprawnienia umieszczania postów